Mașină de spălat rufe

Mașina de spălat rufe e un electrocasnic de îndelungă folosință indispensabil în orice casă. Ne ajută să avem haine mereu curate și igienizate. În cazul modeleleor cu uscător incorproat putem avea haine gata de purtat.
Eu recomand să vă uitați la modele cu eficiență energetică cât mai bună și care să nu aibă prea multe funcții inutile

Cum se aleg mașinile de spălat rufe

Pe scurt, se aleg în funcție de capacitatea de spălare. Părerea mea e că o mașină de spălat haine se alege în funcție de cât doriți să spălați, adică în funcție de mărimea familiei. Pentru o familie compusă din 3-4 persoane ar fi suficientă o mașină de 6-7kg.

Tipuri de mașini

Există mai multe feluri de mașini, însă cele mai importante sunt: clasice (cu încărcare frontală), cu încărcare verticală și modele cu uscător integrat.
Cele mai populare sunt cele clasice datorită unui cost mic și a faptului că sunt ușor de folosit.
Modelele cu încărcare superioară sunt alegerea celora care au un spațiu mic pentru o mașină de spălat. Asta deoarece aceste modele ocupă mai puțin loc.
Aparatele cu uscător sunt modele 2 în 1 care ne ajută să economisim spațiu și timp. Ne pot ajuta să avem haine spălate și gata de purtat. Trebuie să fac mențiunea că un uscător integrat nu e la fel de eficient precum unul dedicat și nici nu are așa de mutle funcții.

Alături ai niște recenzii la modele de actualitate. Aceste review-uri sunt unele scurte în care sunt prezentate principalele puncte forte.