Beko B5WFT58419W, model smart cu clasa A

Beko B5WFT58419W este o mașină apărută în comerț la început de an 2023 și se adresează unei familii de 4-5 persoane întrucât capacitatea de încărcare este de 8 kg. Ar trebui să menționez că este vorba despre un model premium întrucât eficiența energetică este A cu un consum la 100 de cicluri de 47 kWh.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar un lucru care trebuie remarcat e că prețul nu este mare chiar dacă e vorbim despre un model Smart. Da, este smart deoarece are Homewhiz. Adică o facilitate care presupune controlarea aparatului de la un telefon mobil. Evident că mașina de spălat poate fi controlată și standard (de la panoul de comandă).

Beko B5WFT58419W

Păreri pro și contra

Probabil că ar trebui să încep cu lucrurile mai puțin bune la acest model deoarece nu sunt așa de multe. Aparatul nu are funcție de uscare și nici nu e slim. Discutăm despre dimensiuni de 55 x 60 x 84 axlxî cm.

În opinia mea, principalul avantaj este că are un consum energetic foarte mic, chiar dacă este vorba despre un model ușor mare de 8 kg. Acest lucru este obținut în parte prin faptul că are un motor inverter și tehnologia OptiSense.

Motorul Inverter este o tehnologie nouă prezentă pe toate mașinile de spălat moderne și presupune o economisire importantă de curent. Iar tehnologia OptiSense este una care presupune că aparatul are senzori care detectează cantitatea, iar în funcție de aceasta adaptează consumul de resurse.

Numărul de programe este unul relativ normale fiind vorba despre 15 la număr.

Verdictul meu referitor la modelul Beko B5WFT58419W este că își merită banii dacă doriți ceva premium foarte eficient energetic.
Un lucru care ar mai trebui adăugat este că garanția e de doi ani, dar puteți beneficia și de promoțiile cu cinci ani garanție (care presupun înregistrarea aparatului pe site-ul producătorului).

Te-ar mai putea interesa