Bosch WAN28167BY, mașină de spălat rufe cu SpeedPerfect

Mașinile de spălat rufe din cea mai recentă generație sunt modele precum Bosch WAN28167BY, adică oferă caracteristici tehnice mai bune, dar și tehnologii moderne. În plus, vorbim de un brand german care oferă aparate cu o calitate peste medie, dar și de o fiabilitate pe măsură. Noile modele au și un design puțin diferit în nu este atât de important, ci mai degrabă ce are la interior și poate că pe unii i-ar interesa chiar și cât spațiu va ocupa.

În general, modelele mai eficiente nu sunt chiar atât de compacte, dar pot exista și mici excepții de la această regulă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bosch WAN28167BY

Merită sau nu merită cumpărată?

Costă mai mult decât media segmentului, însă aveți clase de eficiență foarte bune – B la consum de energie și tot B la centrifugare. Acestea sunt influențate de specificațiile tehnice, iar în cazul de față vorbim de centrifugare de 1200 RPM și consum de numai 51 kWh la 100 de spălări. Pe noile tichete energetice, consumul este măsurat diferit pentru nu vorbim de un aparat care va fi folosit zilnic, ci mai degrabă 2 de ori pe săptămână.

În funcție de necesitățile voastre, alegeți modelul potrivit, iar Bosch oferă destul de multe variante, chiar și cu capacitate de încărcare mult mai mare.

Trebuie menționat că modelul prezentat are caracteristici ca Speed Perfect (reduce considerabil timpul de spălare), Relod (ideal pentru articole uitate), prespălare, detectare automată a încărcăturii, pornire temporizată etc. Unele caracteristici sunt foarte importante în special dacă vreți să spălați într-un anumit fel sau poate că sunteți grăbiți pentru că trebuie să acordați timp și pentru rufe. În acest sens are programe rapide pentru cantități mai mici de rufe, astfel ziua următoare puteți purta cămașa preferată sau poate că vreți să economisiți energie, de aceea programele Eco sunt o alegere.

Concluzie

Bosch WAN28167BY este recomandarea mea pentru acei utilizatori care vor doar calitate germană și poate ar fi dispuși să cheltuie mai mult, însă există branduri care oferă mașini de spălat și la jumătate de preț, iar specificațiile sunt apropiate (exemplu: Candy HE4 127TXME/1-S).

Te-ar mai putea interesa