Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE, mașină 7kg cu clasa B

Pentru persoanele interesate de o mașină de spălat calitativ recomand modelul Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE. Această mașină poate spăla pentru 3-4 persoane deoarece capacitatea sa e de 7 kilograme. Consumul energetic e unul foarte mic de 52 kWh, iar eticheta energetică are inscripționată clasa B.

Această mașină are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri când vine vorba despre a spăla o cantitate moderată de rufe cu un consum mic de resurse.

Whirlpool FreshCare FFB7458BVEE

Păreri pro și contra

Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE vine cu tehnologia Aș Șaselea Simț, iar din această cauză economisește multe resurse. Mai exact, această tehnologie presupune că aparatul detectează încărcătura și în funcție de aceasta spală. Producătorul menționează că aparatul de detectează cantitatea de rufe și tipul țesăturii.
Ca în cazul altor modele moderne, și acesta e unul unul motor invertor. Un astfel de motor e silențios, durabil și eficient energetic.
Foarte interesant e că aparatul detectează și nivelul de murdărie așa încât spălarea să fie una cât mai bună.
Dacă vă interesează un program scurt pentru spălarea zilnică atunci puteți folosi programul numit Spălare zilnică care spală până în 3,5 kg în 60 minute la temperatură de 40 grade.
Dacă vreți ceva mai rapid atunci aveți programul Quick Wash de 30 minute, dar acesta e pentru o cantitate de circa 1 kg rufe.
Pentru ca uscarea să dureze mai puțin, acest model are o centrifugare la maxim 1400 rotații. Asta în condițiile în care modele similare (de 7kg) au centrifugare la 1200 rotații.

Din păcate, precum în cazul altor modele de la Whirlpool, nici acesta nu e unul care să poată fi controlat de pe un telefon. Asta deoarece nu vine cu soft smart ori cu wi-fi.

Per ansamblu, acest model se adresează celora interesați de un produs de calitate de la numărul 1 la nivel mondial. Dacă nu știți mare lucru despre Whirlpool atunci trebuie adăugat că e un producător american care face electrocasnice simple și durabile.

Te-ar mai putea interesa