Beko B3WFU7744WB, păreri mașină clasa A cu HomeWiz

Beko B3WFU7744WB este o mașină de spălat vase apărută pe piață al sfârșit de an 2022 și se diferențiază față de alte modele prin faptul că e premium. În general producătorul Beko este unul premium, dar acest model se diferențiază cu multe lucruri comparativ cu alte mașini. AM să intru mai în detaliu în rândurile care urmează.

Nu înainte de a preciza că aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim ce e mai bun de la Beko.

Păreri pro și contra

Modelul B3WFU7744WB al celor de la Beko este unul cu clasa A de eficiență energetică, iar din această cauză consumul e de 44 kWh la 100 spălări. Sau poate că mai corect ar fi să scriu că datorită acestui consum îi este atribuită clasa A. De asemenea trebuie menționat că aceasta e noua clasă în conformitatea de legislația europeană și că nu există clasă superioară acesteia.

Alte argumente pro achiziția acestui model ar fi după cum urmează:

  • Este un aparat realizat din materiale reciclate, lucru semnalizat prin inscripția Recycled Tub.
  • Poate fi controlat de pe un telefon deoarece are HomeWiz. În acest fel putem utiliza telefonul pe post de telecomandă.
  • Motorul e unul modern de tip inverter și e denumit ProSmart Inverter Motor.
  • Rezistența e una durabilă, adică de vreo 100 ori mai durabilă decât altele standard.
  • Vine cu tehnologia Optisense care presupune că este asigurat consumul optim de resurse. E un fel de detectare a cantității.
  • Întreținerea e una ușoară. Spre exemplu, sertarul e unul care se curăță singur. Această caracteristică fiind numită AutoClean Detergent Drawer. Pentru curățarea cuvei poate fi utilizată funcția Drum Clean.
  • Programele pot fi scurtate la jumătate prin opțiunea Fast+. În felul acesta programul rapid poate să dureze 14 minute, iar cel bumbac circa o oră și 15 minute.

Din păcate nu e un model care să aibă integrat uscător. Dacă vreți neaparat un uscător atunci puteți alege unul cu pompă de căldură precum B3T67230.

Te-ar mai putea interesa