AEG LFR83966NOE, mașină de spălat pentru 5 persoane

În comerț există multe mașini de spălat rufe de 9kg, dar AEG LFR83966NOE se evidențiază prin faptul că vine de la un producător german și are multe tehnologii utile integrate. Aceste tehnologii ajută la economisirea resurselor și în felul acesta mașina a reușit să obțină clasa A de eficiență energetică.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Știu că discutam despre una costă ușoară crescut față de cel al altor mașini, dar trebuie să ținem cont de faptul că are o capacitate mare și că este un produs german foarte fiabil.
AEG LFR83966NOE

Păreri pro și contra

Dacă e să ne uităm cu atenție la acest produs atunci observăm că vine cu multe tehnologii pe care le întâlnim și la alți producători. În rândurile care urmează aș dori să mă concentrez la a puncta principalele atuuri ale acestui model.

1. Vine cu Precise Wash care reprezintă o caracteristică omul căreia mașina defectează greutatea de rufe Și în funcție de aceasta adaptează parametrii de spălare. Se pot obține reduceri cu până la 40% a resurselor. Iar prin resurse mă refer la timp, apă și curent.

2. Eficiența energetică este clasa A, după cum am scris mai sus. Acest lucru presupune un consum energetic la 100 de spălări de 49 kW. Probabil că ar trebui să mai adaug faptul că nu există o clasă de eficiență energetică mai bună decât clasa A.

3. Are un număr mare de programe, iar printre acestea se numără acel rapid de 20 minute. Numărul total de programe fiind de 12.

Ca aspect negativ trebuie să țineți cont și de costul de achiziție care este ușor mare. Dar produsele de la AEG sunt unele premium, iar această achiziție o faceți pe termen lung (adică 10-20 de ani).

Te-ar mai putea interesa