Samsung WW11BB744DGBS7, atuurile acestei mașini cu AI

Samsung WW11BB744DGBS7 este o mașină de spălat modernă din gama Bespoke. Față de alte modele se diferențiază prin capacitatea mare de 11 kg, clasa A și tehnologia AI care este integrată.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un model de culoare neagră de dimensiuni normale. Mai exact, acest model are dimensiuni 60 x 60 x 85 axlxî cm. Cred că se poate vedea de pe urma acestor dimensiuni cât și din poza de alături că nu este vorba despre un model slim.

Păreri pro și contra

Sunt mai multe motive pentru care v-ați orienta înspre un model de la Samsung precum acest WW11BB744DGBS7. Principalul ar fi că se adresează unei familii de până în 6 membri deoarece are o capacitate de 11 kg.

În ciuda capacității mari de spălare, consumul energetic este unul exemplar de mic. Mai exact, această mașină are clasa A de eficiență energetică cu un consum la 100 de spălări de 53 kWh.

Mașina aceasta este una apărută pe piață la început de 2023 și din această cauză vine cu inteligență artificială. Această caracteristică este întâlnită la partea de EcoBubble și spălare. mai exact are AI EcoBubble și AI Wash.

Se știe că frigorificele de la Samsung au caracteristica Space Max. Cu modelul acesta împrumutat această facilitate/tehnologie și presupune că interiorul este unul foarte mare iar exteriorul este normal ori compact. Mai în detaliu discutăm despre o cuvă de mari dimensiuni, iar interiorul e păstrat  în condiții normale deoarece adâncimea (mașinii) este de 60 cm.

Singurul dezavantaj al acestui model pe care un cos de achiziție ușor mare. Dar, acest cost este recuperat prin faptul că vom plăti mai puțin la curent.

Per ansamblu aș putea recomanda modelul de față celora interesați de un produs calitativ cu un design unic care oferă un plus de eleganță în căminul dumneavoastră.

Te-ar mai putea interesa