Beko B5WFU77245WB, mașină cu OptiSense

Beko B5WFU77245WB e un electrocasnic modern și compact în același timp. Prin compact vreau să scriu că are o lățime de 49 centimetri. De asemenea datorită acestui lucru, aparatul nu va ocupa mult loc acolo unde doriți să-l amplasați.

Mașina are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care vine cu o multitudine de tehnologii de la Beko. Din imagine cred că se poate observa că e un model care se prezintă bine vizual și că panoul de comandă e unul minim. Pe panou o să vedeți inscripții precum HomeWiz și Recycled Tub. Ce presupun acestea am să detaliez în rândurile care urmează.

Beko B5WFU77245WB

Păreri pro și contra

Modelul Beko B5WFU77245WB poate fi controlat de pe telefon sau de la panoul de comandă. De pe telefon poate fi controlat dacă aveți bluetooth și aplicația HomeWiz preinstalat. În felul acesta o să se poată folosi telefonul pe post de telecomandă.

Cei de la Beko sunt preocupați de sustenabilitate, iar din această cauză acest aparat are cuva realizată din materiale reciclate. Acesta e motivul pentru care aparatul are inscripția Recycled Tub înscrisă pe panoul de comandă.

Dacă sunteți preocupați de consumul de curent atunci trebuie să vă spun că la 100 de cicluri de spălare consumă 69 kWh. În felul acesta îi este atribuită clasa D a eficienței energetice.

Modelul de față este unul care vine cu o viteză maximă de centrifugare de 1200 rotații. Din această cauză rufele vor fi stoarse foarte bine. Probabil că ar trebui să scriu că nivelul maxim de zgomot e de 74 decibeli, acesta fiind atins la centrifugare.

S-ar putea spune că e un model premium, acesta fiind motivul pentru care vine echipat cu OptiSense. Această tehnologie presupune cântărirea cantității așa încât resursele să fie adaptate proporțional. Acest lucru are ca efect economisirea de apă și curent.

Vine cu mai multe programe, printre care cel rapid de 27 minute și Eco 40-60. Aceste programe pot fi scurtate prin utilizarea opțiunii Fast. Iar, scurtarea timpului se realizează la 50%.

Te-ar mai putea interesa