Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258BVEU, mașină de spălat cu uscător și Clasa B

Există mașini de spălat rufe cu uscător incorporat astfel încât să economisiți spațiu, dar și bani. Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258BVEU este un astfel ed model, doar că față de restul, la acesta vedem performanțe mult mai mari. Cu alte cuvinte, vedem o capacitate de încărcare mult peste medie, dar și o diferență mică între cât poate spăla și cât poate usca (de numai 3 kg). La multe alte modele vedem o diferențe de 4-5 kg, deci uscătoarele nu sunt prea performante.

Aici avem o mașină de spălat care dorește să impresioneze că doar vorbim de un brand de top, o serie foarte populară și de o generație nouă. Numai că prețurile unor astfel de mașini de spălat nu sunt atât de mici, dar reprezintă o investiție bună deoarece este vorba de un aparat fiabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Cu astfel de performanțe (10 kg spălare/7kg uscare), aș putea spune că este ideală pentru o familie mai numeroasă și nu numai. Acum nu mai trebuie să spălați atât de des, o puteți face mai rar și puteți economisi și mai mult. Evident că acele valori care le vedeți pe acea etichetă sunt valori maxime, adică unele programe suportă o anumită cantitate de rufe.

Acesta se laudă și cu o clasă energetică foarte bună – B, dar ne referim strict la partea de spălare. Dacă vă doriți și uscare atunci lucrurile se vor schimba puțin deoarece procesul de uscare presupune un consum mult mai mare de energie. Totuși, mai eficient este un uscător clasic ca AEG TR818A4E, dar mai sunt și altele cu pompă de căldură.

După cum se vede, face parte din seria cu caracteristica FreshCare+, adică puteți să mențineți rufele proaspete chiar și după finalizarea ciclului (până la 6 ore). E bine că are o astfel de funcție în special dacă nu aveți timp pentru ele sau trebuie să plecați urgent și veți reveni după câteva ore.

Concluzie

Whirlpool FFWDD1076258BVEU are un design standard și chiar dacă are acel uscător, nu este mai mare decât o mașină de spălat rufe clasică. Cu fiecare generație, vedem tot mai multe dotări, un plus de eficiență și performanță, deci aveți motive să faceți o schimbare chiar acum.

Te-ar mai putea interesa