Bosch WGG244A0BY, mașină de spălat rufe cu consum mic

Noua generație de aparate este mult mai eficientă și se poate vedea după acea etichetă energetică care este inclusă. Un exemplu interesant este modelul Bosch WGG244A0BY care se laudă că are cea mai bună clasă energetică de pe piață – Clasa A. Evident că acel consum este influențat și de performanțele mașinii, adică de cât puteți pune în ea. În cazul de față vorbim de o capacitate de 9 kg și de o centrifugare de 1400 RPM, iar acestea sunt valori maxime care pot varia de la un brand la altul.

Mașina de spălat rufe din imagine nu poate fi un model prea accesibil deoarece are sistem de dozare automat și mai câteva dotări moderne care vor fi foarte utile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bosch WGG244A0BY

Merită sau nu merită cumpărată?

Componentele diferă de la un brand la altul, astfel că și prețurile sunt destul de diferite și în mare parte justificate. Motorul folosit pe aceasta este unul eficient și silențios, după cum se și numește – EcoSilence Drive. Acesta este foarte popular și este prezent doar pe aparatele acestui brand, inclusiv pe Bosch WGG244A0BY, însă și pereții laterali AntiVibration au un rol important când vine vorba de zgomot redus. Din eticheta pusă mai sus, se poate vedea că are o clasă energetică A.

Tot din acea etichetă reies și alte aspecte importante care nu trebuie neglijate: cât de bine stoarce, durata programului Eco, consum de apă și mai câteva. Mașinile de spălat mai performanțe au programe Eco mai scurte și de aceea vi le și recomand pentru a economisi cât mai mult. Până la urmă vă doriți să economisiți cât mai mult și să vă recuperați o parte din investiție.

Un minus are poate nu este atât de deranjant este acela că nu toate modelele au Home Connect (de exemplu, Bosch WDU8H543EU are această funcție).

Concluzie

Aveți diverse caracteristici interesante care ar trebui să le menționez: scurtare durată program cu SpeedPerfect, programe de igienizare Hygiene Plus, sistem de dozare automat I-DOS, tambur special VarioDrum, adpugare articole uitate cu funcția Reload și economisire resurse cu ActiveWater Plus. Unele dintre acestea influențează destul de mult prețul aparatului, dar majoritatea sunt caracteristici standard și le vedeți pe mai toate modelele noi apărute.

Te-ar mai putea interesa