Beko WUE7726XWST, mașină de spălat Clasa B

Mașinile de spălat rufe sunt tot mai eficiente și accesibile, iar un model care vi l-aș recomanda este acest Beko WUE7726XWST. Este vorba de cea mai recentă generație, de acea vedem și caracteristica Smart numită HomeWhiz (ca pe Beko B5DFT59447W). Cu aceasta puteți controla sau doar monitoriza aparatul de la distanță (depinde tehnologia wireless). În general, aplicația mobilă oferă niște funcții în plus sau chiar puteți descărca programe suplimentare. Când spun “în general”, mă refer și la alte branduri, dar depinde și de mașină deoarece poate să nu aibă anumite dotări, deci nu poate să spele într-un anumit fel.

Oricum, este acel model care trebuie pus pe lista de cumpărături deoarece costă mult mai puțin decât multe alte modele germane, de exemplu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Caracteristici speciale sunt cele care ar trebui să vă intereseze deoarece mașini de spălat cu capacitate de încărcare de 7 kg, respectiv centrifugare de 1400 RPM. Aici mă refer la acea caracteristică Smart dar și la altele: SteamCure (reduce cutele și curăță tamburul cu ajutorul aburului), AddXtra (adăugare articol uitat), Hygiene+ (igienizare cu abur), Silent Tech, Aquawave etc. Sunt ceva mai multe dar nu toate sunt la fel de importante, însă depinde și de fiecare.

Chiar și cu atâtea, este o mașină destul de compactă și care poate fi pusă cam oriunde, adică are o adâncime de numai 49 cm. Ca să o considerăm Slim, ar trebui să aibă o adâncime între 40 și 45 cm. Dar și aș nu cred că o veți lua doar pentru cât spațiu va ocupa, ci mai degrabă pentru că este destul de eficientă.

Concluzie

Beko WUE7726XWST excelează la multe capitole, iar la consum vedem o clasă de eficiență B, adică a fost oferită pentru un consum la 100 de spălări de numai 51 kWh. Se poate vedea această valoare din eticheta pusă mai sus. În plus vedem chiar și durata programului Eco, care e destul de scurtă pentru performanțele ei. Oricum, programele cu durată mai mare au un consum mai redus de energie, deci le recomand celor care vor să aibă facturi cât mai mici.

Te-ar mai putea interesa