Bosch WAN28165BY, mașină de spălat rufe eficientă

Bosch WAN28165BY este una dintre puținele mașini de spălat rufe care spală mult, storc bine și consumă puțin. Deci excelează la acele mai importante capitole, însă nu la toate. Spun asta pentru că nu este vorba de cea mai avansată mașină de spălat, de aceea și prețul este unul mai acceptabil. Pentru cei care consideră că are un preț cam mare, își pot îndrepta atenția spre variante din alte serii sau chiar spre alte branduri, însă veți face un mic compromis.

În general brandurile europene au prețuri ușor mai mari, dar depinde și de istoria lor, deoarece un brand cu experiență va oferi numai dotări de ultimă generație și un plus de calitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Față de alte branduri, acesta vă oferă numeroase modele chiar și cu specificații diferite în caz că nu sunteți mulțumiți de cât spală sau cât stoarce. Însă în ceea ce privește, consumul, mai toate excelează și diferențele sunt foarte mici. Mai precis vorbim de 10-15 kWh la 100 de spălări, însă diferența poate fi mai mare dacă vorbim de programe rapide sau cele clasice, exclus Eco.

Anumite caracteristici au deveni standard și le vedem pe mai toate modelele noi, aici mă refer la motorul EcoSilenceDrive, pereții cu design AntiVibration, reduce durată de spălare cu SpeedPerfect său amânați când nu aveți timp de rufe cu TimeDelay.

Dimensiunile sale au rămas neschimbate, adică are aceeași adâncime de 55 cm care este irelevantă dacă va fi pusă în bucătărie sub blat, deoarece mobilierul are o adâncime generoasă.

Concluzie

Bosch WAN28165BY are o etichetă energetică destul de bună și o puteți compara cu cea a altor modele de pe piață pentru a vă face o idee mai bună, însă ar mai fi și alte aspecte care trebuie luate în calcul, iar mai sus am menționat câteva dintre ele. Mult mai încăpătoare este varianta Bosch WGG244A0BY (9kg), însă nu pentru același buget, ci pentru unul mult mai mare și nu cred că vă va deranja adâncimea sa pentru că vorbim de un model care poate va fi incorporat parțial în mobilier.

Te-ar mai putea interesa