Whirlpool FreshCare+ FFL7259WEE, păreri mașină clasa B

Whirlpool FreshCare+ FFL7259WEE este o mașină de spălat rufe clasică, dar care vine cu 6th Sense și clasa B de eficiență energetică. Asta în condițiile în care se adresează unei familii de circa 4 persoane.

Mașina are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri când vine vorba despre a spăla o cantitate până în 7 kilograme de rufe.
Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare albă și că aspectul e unul… clasic. Panoul având inscripții precum 6th Sense, Fresh Care+, Inverter Motor și capacitatea maximă de spălare.

Avantaje și dezavantaje

În rândurile care urmează am să mă axez în a evidenția cu ce se avantajează modelul FFL7259WEE de la Whirlpool.

  1. Tehnologia Al Șaselea Simț este una care presupune adaptarea resurselor în funcție de cantitate. Asta pentru că aparatul este dotat cu senzori. Am făcut această precizare deoarece multă lume este preocupată dacă aparatul are este echipat cu detectarea cantității.
  2. Fresh Care+ este o caracteristică despre care trebuie scris că menține hainele ca proaspăt spălate maxim 6 ore după terminarea ciclului de spălare.
  3. Pentru ca rufele să fie pregătire pentru uscare (adică stoarse foarte bine) acest model este dotat cu viteză de centrifugare de 1400 rotații.
  4. Are clasa B de eficiență energetică cu un consum de 52 kWh.

Din păcate nu are uscător, iar dacă vreți ceva cu această dotare atunci trebuie să vă orientați înspre modelul FFWDD1076258BVEU care are uscător integrat.
Un alt dezavantaj ar fi că aparatul nu e smart așa încât să poată fi controlat de pe un telefon mobil sau ceva de genul. Acesta e un lucru comun la mașinile de spălat de la Whirlpool, ca să nu mai zic de faptul că nu cunosc vreun electrocasnic de la acest producător care să aibă caracteristici smart.

Recomand acest model celora care doresc un aparat calitativ de la un producător de top, adică de la numărul 1 la nivel mondial în materie de electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa