Despre si contact

Nasul.net este un site care există din 2008 și, pe scurt, acesta îţi recomandă cele mai bune produse.

Te ajută să economiseşti online deoarece îţi arată unde găseşti cele mai bune oferte la diferite produse.
În principal e un site cu recomandări precum laptopuri, telefoane şi tablete. Aceste recomandări sunt sub forma unor prezentări de produse la care cititorii pot oferi părerile lor sub formă de comentarii.
Sunt făcute eforturi pentru ca informaţiile prezentate să fie cât mai corecte, însă uneori se pot strecura mici erori cum ar fi poza, unele detalii tehnice sau altele. Datele prezentate au caracter informativ, iar pentru toate detalii sunteţi invitat să vizitaţi linkul de la fiecare articol care duce înspre o pagină de încredere de unde poate fi cumpărat ori citite informaţii de la producător, furnizor, vânzător sau cumpărători.

Site-ul e prezent pe retele de socializare precum:

Echipa

Echipa editoriala e formata din doua persoana care au experienta in domeniul IT de pe urma lucrului cu astfel de produse. De asemenea, autorii au educatie in domeniul IT.

Contact

Dacă ai o întrebare legată de un produs prezentat pe site atunci poți să lași un comentariu la pagina produsului respectiv. În cazul în care ai o nelămurire legată de utilizarea site-ului atunci poți să utilizezi formularul de contact de alături, dar nu înainte de a reaminti că acest site nu are legătură cu magazinele ori cu producătorii și nici nu vinde ceva.

Te-ar mai putea interesa pagini precum: Termeni, Politica de confidențialitate.