Candy Smart Pro CSO4 1475TE/1-S, mașină de spălat rufe Slim cu WiFi

Noile aparate vin cu tot mai multe dotări, deci și funcții, care le puteți folosi aproape de fiecare dată. O mașină de spălat vase care oferă ceva mai multă funcționalitate decât restul este Candy Smart Pro CSO4 1475TE/1-S deoarece are și WiFi, adică o puteți monitoriza de oriunde (în locuință). Chiar din numele său reiese faptul că face parte dintr-o serie Smart, dar care arată cam la fel ca și restul. Evident că nu sunteți obligați să folosiți aplicația mobilă dacă nu doriți, deoarece are un panou de control standard, dar puțin diferit de cel de la multe alte branduri.

Costă destul de puțin pentru câte oferă și dacă nu vă interesează funcționalitate, atunci puteți alege una cu consum redus de energie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Candy Smart Pro CSO4 1475TE 1 S

Merită sau nu merită cumpărată?

Chiar și acesta se laudă cu un consum mai mic de energie decât modelele vechi, dar e loc de mai bine și sunt destul exemple dar la prețuri diferite, plus că trebuie să faceți mici compromisuri. Ideea e că nu le puteți avea pe toate la un buget atât de mic, însă dacă vorbim e un buget de 2-3 ori mai mare, atunci discutăm altfel. Oricum, acest brand oferă doar soluții atractive ca preț, adică pentru majoritatea clienților.

Pentru cei care vor capacitate de până la 10 kg sau clasă chiar și A (Candy HE4 127TXME/1-S), trebui să se orienteze spre alte branduri. Oricum, cel de jos se adresează și celor care vor un aparat electrocasnic mare dar compact, adică cu adâncime cât mai mică. Din câte am văzut, cele mai multe modele înguste au undeva la 50 cm adâncime, însă cel de sus are 40 cm (cât un scaun de birou).

Deci trebuie luat în considerare cât este de compactă, funcțională, ușa este poziționată destul de sus pentru a ușura încărcarea sa.

Concluzie

Candy CSO4 1475TE/1-S are chiar și cunoscuta funcție Snap and Wash, adică faceți o poză la rufe, iar aplicația va alege programul potrivit. În plus, rufele vor fi cântărite pentru a ajusta parametrii programului, astfel că voi nu trebuie să vă faceți griji că ați pus prea multe ori prea puține rufe pentru un anumit program.

Te-ar mai putea interesa