Bosch WIW28542EU, mașină de spălat rufe incorporabilă

Mașinile de spălat rufe incorporabile sunt ceva mai scumpe decât cele independente deoarece arată mult diferit plus că nu este o cerere foarte mare pentru acestea. Mulți ales să incorporeze chiar și un model standard însă doar parțial, adică se va putea vedea partea frontală, respectiv panoul de control. Totuși, există variante ca și cea de jos – Bosch WIW28542EU, la care puteți monta o ușă și are un sistem cu balamale în acest sens, plus că partea frontală este mult mai plană.

Trebuie să recunosc că nu este o mașină de spălat care ar alege-o oricine, datorită prețului, însă este oferită de un brand german și vorbim de cea mai recentă generație. Deci aș putea spune că este justificat în mare parte, dar poate că voi ați prefera un model cu un raport preț/performanță mai bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Se adresează familiilor cu până la 5 membrii, deci poate spăla destul de mult și performanțele sunt date și de programe, adică unele au niște limitări. Rezultatele sunt influențate și de restul caracteristicilor, adică nu ne limităm doar la capacitatea de încărcare.

Mai precis, vi se oferă o capacitate de stoarcere maximă de 1400 RPM, VarioDrum (spălare mai delicată), ActiveWater Plus (spălare mai în profunzime) și SpeedPerfect (scurtare cu mult a duratei programelor). Aveți și funcție de adăugare articol uitat numită Reload, care este destul de populară la ultimele modelele lansate.

Chiar dacă se incorporează, este un model cu pereți AntiVibration, adică va fi mai silențioasă, dar și pentru că are acel motor EcoSilence Drive. Astfel are cea mai bună clasă de eficiență la acest capitol – A (66 dB). Deci aș putea spune că este una dintre cele mai silențioase modele de pe piață și mai că nici nu o să-i simțiți prezența.

Concluzie

Bosch WIW28542EU excelează la niște capitole destul de importante și poate că la prima vedere vi s-a creat impresia că este vorba de un model banal, însă nu este așa. Dacă ar fi să-i reproșez ceva, păi nu are cel mai redus consum de energie în acest buget (cum se întâmplă în cazul modelului Bosch WGG244A0BY), poate pentru că este și compactă (54 cm pe adâncime).

Te-ar mai putea interesa