Haier HW90G-B14979TU1, model compact de 9 kg

Haier HW90G-B14979TU1 e o nouă mașină de spălat rufe pentru cei interesați de ceva compact. Prin nouă mă refer la faptul că a fost lansată la început de an 2023. Spre deosebire de alte modele de ala acest producător, HW90G-B14979TU1 e slim deoarece are adâncime de 44 centimetri.

Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi » care este unul relativ mic dacă e să ținem cont de toate tehnologiile integrate. Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul cu un aspect clasic Haier.

Haier HW90G B14979TU1

Păreri pro și contra

Modelul HW90G-B14979TU1 de la Haier e unul cu o capacitate de 9 kilograme așa încât să pot spune că e suficient pentru o familie de 4-5 persoane. Iar, în ciuda faptului că are o capacitate așa de mare, aparatul nu consumă multe resurse. Acest lucru se transpune prin eficiența energetică B și e datorat prezenței sistemului Auto Weight, dar și a altor facilități.

Aș dori să scriu despre Auto Weight că e un sistem care presupune cântărirea hainelor, iar în funcție de ce detectează adaptează apa și timpul.

E un aparat smart întrucât e dotat cu wireless, iar controlul aparatului poate fi realizat și de pe aplicația hOn. Dar, nu vă oprește nimeni să controlați aparatul și de la panoul de comandă, ca orice altă mașină.

Cum e în cazul altor modele de la producătorul Haier, și acesta e unul cu ABT. Acest lucru e o tehnologie care presupune că anumite suprafețe sunt tratate cu zinc. Astfel de suprafețe sunt sertarul (pentru detergent) și garnitura tamburului.

Dimensiunile aparatului sunt de 44x60x85 axlxî cm. În felul acesta nu va ocupa mult spațiu și va putea spăla mult.

Din păcate, costul este unul ușor peste 3000 lei, dar e un cost raportat la capacitatea mare a sa.

Aș recomanda un astfel de aparat celora interesați de ceva cu consum mic și care să poată spăla pentru 3-4 persoane.

Te-ar mai putea interesa