Beko B5WFT510419W, mașină 10 kg

Beko B5WFT510419W e o mașină de spălat rufe pentru o familie mai numeroasă datorită capacități mari de 10 kilograme. În felul acesta nu trebuie să spălăm de mai multe ori pe săptămână. Eu aș zice că e suficient pentru 4-5 persoane.

Mașina are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un model de top de la unul dintre cei mai cunoscuți producători de pe piață. Din poza de alături se poate vedea că e vorba despre un model cu aspect modern și că are inscripția Recycled Tub. Acest ultim lucru presupune că aparatul e unul realizat din materiale reciclate.

Beko B5WFT510419W

Păreri pro și contra

Aparatul e unul cu eficiență energetică A, iar din această cauză putem spune că e unul din gama de top. Despre consumul de curent trebuie să știți că e vorba despre 51 kWh. Acest lucru fiind menționat pe eticheta energetică.
Se diferențiază de alte mașini de genul prin faptul că are soft smart în sensul că poate fi controlată de pe un telefon mobil. Această facilitate poartă numele de HomeWiz. În acest fel o să puteți folosi telefonul mobil precum o telecomandă.

Alt lucru foarte important la acest model e că vine cu clasa A. Această clasă de eficiență energetică presupune un consum energetic de 51 kWh la 100 de spălări.

Probabil că un factor important la acest model e și faptul că nu ocupă mult loc. Asta deoarece chiar dacă are capacitate de 10 kg, dimensiunile sale sunt de 58x60x84 axlxî cm. Evident că are o greutate normală de 76 kilograme.

Dacă nu știați, acest model are și caracteristică cu rol de detectare a cantității. Acest lucru fiind numit OptiSense. În felul acesta resursele sunt adaptate cantității de rufe din cuvă.

Garanția electrocasnicului e una de 2 ani, dar dacă înregistrați aparatul pe site-ul producătorului atunci puteți beneficia de o garanție mai mare.

În opinia mea, această mașină se va dovedi mai mult decât suficientă pentru persoanele care vor să spele frecvent cantități mari de rufe.
Un lucru de care am uitat să scriu e că aparatul are opțiune de reducere a timpului de spălare la 50% așa încât programul rapid să fie de 15 minute, iar cel zilnic de circa o oră.

Te-ar mai putea interesa