Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Termeni

Reguli

Pe acest site oricine își poate da cu părerea atâta timp cât nu atacă editorul ori comentatorii. Fiecare este răspunzător pentru comentariile lăsate.

Termeni și condiții de utilizare – Condiții generale de utilizare:

Utilizarea site-ului nasul.net (denumit în continuare “site”) presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor de utilizare expuse mai jos de către cititor (denumit în continuare utilizator). În momentul în care accesează sau utilizează acest site, utilizatorii sunt obligați să accepte termenii și condițiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni și condiții atrage obligația persoanei respective (utilizator) de a ieși de pe site.
Facem eforturi pentru a oferi informații cât mai corecte, însă uneori se pot strecura mici erori cum ar fi poza, prețul ori unele detalii tehnice. Datele/informațiile oferite de acest site au caracter informativ și pentru a vedea caracteristicile complete ale unui produs vă invităm să vizitați linkul (în fiecare articol există linkuri de referință) către un site (pagina producătorului, furnizorului, magazin online etc) care are detaliile tehnice complete.

Politica de confidențialitate – Prelucrarea datelor cu caracter personal

Site-ul nu colectează date cu caracter personal. Datele colectate de la utilizator pentru a afișa comentariu ori pentru abonare nu se desfășoară în cadrul unui sistem de evidenţă și nu pot fi accesate.
În cazul în care optați să comentați atunci datele introduse vor fi prelucrate de un terț în scopul moderării comentariului și evitării spamului. În timpul trimiterii unui comentariu e plasat un cookie așa încât să nu trebuiască să introduceți altă dată datele necesare comentării. În cazul în care opțati să vă abonați, datele introduse vor fi prelucrate de un terț.

Copyright – Materialele și informațiile accesibile prin intermediul site-ului

Nu permitem ca materialele (poze, pagini, articole, comentarii, butoane, baza de date, codul sursă etc) de pe acest site (care există în prezent sau care au existat la un moment dat) să fie reproduse (complet, parțial ori rescrise/reformulate) sub nicio formă.
Conținutul (articole, imagini, link-uri, baza de date, codul sursă), designul site-ului și baza de date colectată de la utilizatori reprezintă proprietatea nasul.net și sunt protejate de legislația românească referitoare la drepturile de autor.
Conținutul site-ului (articole, baza de date, codul sursă, design, magini) nu poate fi utilizat de utilizatori în scopuri comerciale sau personale.

Modificarea termenilor și a condițiilor

nasul.net își rezervă dreptul de a actualiza în orice moment această pagină, fără a notifica utilizatorul.