Whirlpool FreshCare+ FFWDB964369SBSVEE, mașină de spălat pe argintiu

Whirlpool FreshCare+ FFWDB964369SBSVEE e un aparat de tipul mașină de spălat rufe pentru persoanele interesate de ceva capabil să spele și usuce. Ultimul lucru e valabil datorită faptului că are uscător integrat. În cest fel poate spăla 9 kilograme și usca 6. Evident că la spălare are un consum mic de curent, motiv pentru care-i este atribuită clasa A de eficiență energetică.

Electrocasnicul are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acest cost primim un aparat care se comportă fără reproș atunci când vine vorba despre a spăla o cantitate mare de rufe, adică pentru 4-5 persoane. Din poza de alături cred că se poate observa că este un aparat de o culoare mai specială, adică argintiu.

Argumente pro și contra

Aparatul vine cu multiple lucruri avantajoase, iar cele pe care le consider mai importante sunt cele de alături.

  • Are tehnologia Al Șaselea Simț care presupune că aparatul spală atâta timp cât rufele sunt murdare.
  • Vine cu un număr mare de programe de spălare, adică 14. Printre acestea fiind cel 1kg în 45 minute care presupune exact cum e numit, adică spălarea unui kilogram de rufe în trei sfert de oră.
  • Datorită capacității de 9 kilograme la spălare acest aparat poate spăla pentru 5-6 persoane.
  • Fiind echipat cu Fresh Care putem spune despre acest model că se va descurca foarte bine atunci când nu avem timp să scoatem rufele după ce a fost terminată spălarea. Asta deoarece le va păstra ca proaspăt spălate maxim 6 ore.
  • Are clasa A pe partea de eficiență energetică când vine vorba despre spălare. Din această cauză are un consum energetic de 49 kWk la 100 spălări. Clasa energetică totală (adică la spălare + uscare) este D cu un consum de 307 kWh la 100 de spălări.

Din păcate acest model nu facilități smart, adică nu poate fi controlat de la distanță de pe un telefon mobil sau ceva similar. Acesta ar fi singurul dezavantaj de care ar trebui să țineți cont.

Te-ar mai putea interesa