Candy HE4 127TXME/1-S, mașină de spălat rufe Slim

Mașinile de spălat rufe Slim sunt modele înguste adică au o adâncime destul de mică, fiind o caracteristică destul de importantă pentru unii utilizatori. Candy HE4 127TXME/1-S este una dintre acestea și are numai 45 cm pe adâncime, deci poate fi pusă și în camere nu foarte spațioase (baie, hol, dressing). Dacă alegeți să o montați în bucătărie, atunci nu prea are mare importanță cât spațiu ocupă, iar lățimea și înălțimea sunt la fel indiferent de producător. Mai sunt și cele cu încărcare superioară doar că acelea nu au specificații atât de bune pentru același buget, plus că aici avem un model cu cea mai bună clasă energetică.

Nu veți găsi foarte multe mașini de spălat ca și aceasta adică cu adâncime mică și clasă energetică superioară. plus alte caracteristici interesante. Evident că vom mai vedea și alte modele similare cu acesta, dar nu foarte multe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Ar trebui să vă pună pe gânduri un astfel de model deoarece are un panou de control diferit și ușa este poziționată mai sus (pentru a ușura încărcare și descărcare rufelor). Designul arată bine și este bine gândit de acest brand, motiv pentru care vedem și specificațiile din acea etichetă energetică. Mai precis, vă puteți face o idee despre cât poate spăla, cât consumă, cum stoarce, cât de mult zgomot produce și cât durează programul Eco. Nu cred că se va schimba prea des această etichetă, deoarece nu sunt foarte multe astfel de mașini, deci etichetarea nu trebuie să fie mai strictă de atât.

Aveți programe cu funcție de igienizare și sunt bine evidențiate pe panoul de control, adică sunt lângă acel buton rotativ (sunt verzi), care nu este pe mijloc, ci ce pe margine. Spălarea este mai bună cu sistemul Mix Power System iar funcția de cântărire a rufelor va ajusta programul (diverși parametri pentru a economisi resurse și timp).

Concluzie

Candy HE4 127TXME/1-S este doar una dintre puținele mașini care oferă specificații atât de bune și trebuie să știți că nu sunt multe branduri ca acesta. Tot cu clasa este și modelul mai avansat AEG L7FEE49PS, pentru a vă face o idee de prețuri.

Te-ar mai putea interesa