Sony KDL-32BX420

Un model nou de Sony e acest TV LCD Sony KDL-32BX420 de 80-81 centimetri. Nu e la fel de ieftin ca KDL-26EX302 sau KDL-22BX200, dar e recomandat de ecranul de 32 de inci, de suportul Full HD, tunerul digital integrat, conexiunile multiple (PCMCIA, HDMI, USB etc), playerul multimedia și de consumul destul de redus de energie.
E recomandat oricărei persoane care vrea să-și achiziționeze un televizor simplu care să nu fie cu dotări de fițe cum ar fi conexiunile de rețea, suportul pentru Internet, aplicații inteligente, suport 3D și altele. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și acesta este cel mai bun preț de pe piață.

Poze

Arată ca modelul de 42 inci și nu are dunga gri ca la modelele anterioare acestei serii.

Cutia
Aşa arată

Specificaţii tehnice

KDL-32BX420 e un televizor LCD care nu are la bord tehnologie 3D, iar pe partea de sunet are două difuzoare de 8 W fiecare. Sunetul are câteva „dotări” cum ar fi distribuția verticală a sunetului și Dolby Digital Plus.

Ecranul are 80-82 centimetri, iar despre acesta ar trebui menționat că are un contrast dinamic ridicat, calitate Full HD a imaginii datorită rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli și câteva caracteristici superioare cum ar fi rata de refresh de 50 herți, 24p true cinema, reducerea zgomotului, advanced contrast enhancer și modul panoramic automat.

Normal că are integrat tuner digital, player multimedia și că are o mulțime de conexiuni. Playerul multimedia e destul de capabil și va reda fără probleme fișiere mkv. Conexiunile acestui televizor sunt RF, HDMI, Scart, D-Sub și altele.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, e un model nou, are suport Full HD, are o mulțime de conexiuni caracteristice unui televizor modern, are tuner digital și player media integrat.
Contra: nu are ecran LED și din această cauză consumul de curent nu e prietenos cu mediul.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Un preț aproximativ pentru acest TV e de 1499 lei și acesta trebuie spus că e cel mai bun preț. Poate ca resigilat v fi mai ieftin ori se va ivi o promoție care să-l ieftinească și mai mult.

Alternative

KDL-26EX302 sau KDL-22 BX200 sunt două alternative de la Sony care ar trebui luat în considerare pentru fanii mărcii. Cel de 22 de inci e o variantă mai ieftină deoarece are un ecranmic.

Concluzie

Televizorul Sony KDL-32BX420 e unul dintre cele mai bune televizoare de pe piață. Nu în sensul că ar fi foarte performant, ci că are un raport calitate/preţ destul de bun.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Sony KDL-32BX420”

Comentariile sunt închise.