LG OLED G23LA, televizor din gama Gallery Edition

Seria de televizoare LG OLED G23LA este una dintre puținele care oferă un design cu totul diferit. Mai precis, televizorul arată precum un tablou când este montat pe perete, adică are ramă îngustă, grosimea este mică și culorile vibrante. Calitatea imaginii este atât de bună și pentru că vorbim de un panou de tip OLED care oferă scene cu negru profund, ați putea spune că este o imagine chiar realistă. Ei bine, sunt numeroase seriile cu tehnologie OLED și observ că și prețurile au mai scăzut puțin.

După cum am menționat, pot fi mai multe tipuri de televizoare și le-aș împărțit pe segmente. Aș putea spune că cel de jos este unul din segmentul de mijloc și se poate ajunge ușor la această concluzie, în special după dotări și preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

LG OLED G23LA

Merită sau nu merită cumpărat?

Există și televizoare OLED mai ieftine însă riscați să alegeți generații mai vechi, deci cu tehnologii de imagine și sunt învechite. Dacă puteți profita de o ofertă și să-l cumpărați la un super preț, atunci nu ar trebui să stați prea mult pe gânduri. Nu prea sunt ecran mai calitative de atât însă depinde și ce fel de specificații mai căutați. Poate că aveți un buget mare și v-ați putea permite chiar un televizor 8K (Samsung Neo QLED QN900B). Acestea nu sunt foarte populare pentru că nu prea există conținut și sunt mai mari.

Nici televizoare din această serie nu sunt chiar mici, adică vedem varianta OLED55G23LA care are o diagonală de 139 cm și este foarte popular. Puțini sunt cei care aleg modele mai mari deoarece trebuie să aveți și camere suficient de mari pentru ele.

Îmi palce că vine cu acea telecomandă Smart care oferă acel pointer pe ecran, astfel că nu mai trebuie să navigați cu săgeți și se poate căuta orice mult mai ușor.

Concluzie

LG G23LA are chiar și funcții pentru cei pasionați de jocuri, astfel că poate fi conectat fie la PC, fie la consolă. Cu alte cuvinte, televizorul acesta poate fi folosit în multe feluri de toată familia și chiar nu am ce să-i reproșez.

Te-ar mai putea interesa