Samsung Neo QLED QN900B, televizor LED 8K de ultimă generație

Televizoarele QLED de la Samsung sunt alternative foarte bune la cele OLED deoarece oferă calitate similară, însă unele tehnologii fac ca imaginea să fie chiar mai captivantă. În plus rata de refresh de 100 Hz face ca televizorul să fie o soluție bună și pentru pasionații de jocuri. Mai precis, imaginea rămâne clară indiferent că rulați un joc de acțiune sau doar vizionați filme. Samsung Neo QLED QN900B este o serie de top și se poate vedea după specificațiile sale, plus că sunt disponibile doar variante de la 65 inci în sus, deci vorbim și de un sistem audio mai puternic – 90 W.

Poate costa cam mult însă nu puteți pune orice televizor în sufragerie, plus că poate vizionați des filme alături de familie de pe Netflix sau alte servicii cu conținut 4K. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu veți găsi foarte mult conținut 8K pe internet însă datorită dimensiunilor, era nevoie de o rezoluție mai mare astfel de detaliile sunt mai numeroase și nu veți mai simți nevoia să-l înlocuiți mulți ani. Sunt televizoare 4K din serii neo QLED (Samsung Neo QLED QN95B) la prețuri ceva mai atractive (diferență de circa 6000 RON), dar sunt diferențe și la tehnologiile de imagine.

Lista cu tehnologii de imagine și sunet este destul de lungă, de aceea nu o voi face pentru că este și mult marketing. Să nu se înțeleagă greșit, calitatea imaginii este dusă la un alt nivel. Îl puteți pune pe perete și nici nu va ocupa foarte mult spațiu pe comodă, plus că fiind foarte subțire, poate fi îmburdat ușor de copii.

Pe partea Smart, pot spune că se descurcă foarte bine chiar dacă are o imagine atât de mare și detaliată, plus o mulțime de aplicații utile.

Concluzie

Indiferent că alegeți cel mai mic model (65QN900B) sau cel mai mare Samsung QN900B (85QN900B), specificațiile rămân neschimbate. Cu alte cuvinte, veți viziona scene foarte luminoase, unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune, imaginea are un timp de răspuns foarte bun și interfața Smart se mișcă bine.

Te-ar mai putea interesa