LG OLED C22LB, televizor de top la preț bun

Televizoarele OLED au fost destul de scumpe în anii precedenți deoarece a fost o tehnologie nouă foarte bine gândită și care părea să o înlocuiască pe cea LED. Totuși, au fost mulți care au susținut că viitorul va aparține tot LED-urilor datorită costului de producție mai redus. Ei bine, există televizoare ca LG OLED C22LB, care costă destul de puțin pentru că nu are atât de multe dotări. Este mai mult decât un televizor și parcă nici nu vă mai vine să optați pentru conținutul de pe pachetul de programe standard. Acesta face parte din categoria televizoarelor Smart și nici nu veți mai găsi unul fără sistem de operare sau un software Smart peste bugetul de 1000 RON.

Poate că din imaginea de jos nu o să v faceți o idee prea bună despre el, însă e mult mai subțire decât cele LED, iar standul îi oferă o stabilitate bună, plus că arată bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acesta se alege de cei care vor culori mai naturale, adică nuanțe de negru mai profunde, astfel că negru e chiar negru. Cei care vizionează des filme de pe televizor și nu la cinema, vor aprecia un astfel de display. Poate că OLED-urile nu sunt cele mai grozave soluții pe post de monitor, însă le puteți folosi ca monitor pentru consolă. Ideea e că are specificații foarte bune în acest sens și nu mă refer doar la rata de refresh de 100 Hz.

Îl recomand din mai multe motive și mai sunt și altele:

  • oferă cea mai bună calitate video, care este mult peste cea oferită de televizoarele LED. Ar mai fi de discutat despre anumite tehnologii care nu sunt prezente la acesta, dar sunt la unele OLED-uri.
  • arată foarte bine indiferent că alegeți să-l montați pe perete sau pe comodă.
  • aveți cel mai bun sistem de operare – WebOS, adică se mișcă foarte bine în comparație cu cele de pe televizoarele de la concurență.
  • procesor de imagine foarte bun și AI Upscaling, pentru a obține un conținut de calitate.

Concluzie

LG C22LB este un foarte bun exemplu de televizor de top și singur nici nu prea ai ce să le reproșezi, doar că-i lipsește o anumită tehnologie care am văzut-o pe modele mai scumpe.

Te-ar mai putea interesa