Samsung OLED S95B, televizor Smart cu imaginea super

Seria de televizoare Samsung OLED S95B este una dintre cele mai avansate soluții oferite de acest brand dar mai sunt și alternativele cu QLED. Nu e de ajuns să discutăm doar de tipul ecranului, ci și de tehnologii sale deoarece acestea influențează cel mai mult prețul dar și îmbunătățesc experiența de vizionare. Se poate observa ușor că este vorba de un televizor de top doar după cum arată, însă mai jos vă voi da câteva motive pentru care ar trebuie luat în considerare.

Puteți alege care model vi s-ar potrivi, adică optați pentru diagonala potrivită (luați în calcul distanța de vizionare și mărimea camerei). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Indiferent că alegeți varianta mică 55S95B sau cea 65S95B, specificațiile sunt la fel. Totuși pot fi serii de televizoare la care variantele mai mari oferă un sistem audio mai performant, dar este și logic că doar nu vă puteți mulțumi cu 20-30W la un televizor de peste 55 inci. În cazul de sus nu se pune problema deoarece are un sistem audio de 60 W, deci nu ar mai fi necesar un soundbar dar tot nu ține locul unui sistem home cinema (5.1), pentru că vorbim de o experiență diferită.

Evident că vorbim de un ecran 4K, dar nu este de ajuns să spunem asta ci mai trebuie subliniate anumite caracteristici, cum ar fi:

  • procesorul Neuronal Quantum 4K, care oferă o imagine mai clară.
  • are integrat asistentul vocal inteligent, astfel că puteți controla ușor de la distanță aparatul.
  • tehnologii HDR de top – HDR 10+, HLG și Quantum HDR OLED. La acestea se mai adaugă o listă întreagă care nu o voi mai prezenta.
  • chiar și sunetul este important, doar că ține de conținutul ales, adică să fie cât mai de calitate.

Diferența de consum poate să apară atunci când alegem un televizor mult mai mare, însă vorbim de un consum mai mic comparativ cu aparatele vechi.

Concluzie

Samsung S95B vine cu destul de multe dotări, poate că unele țin doar de marketing și nu îmbunătățesc atât de mult experiența, dar cert e că nu aveți de ce să vă plângeți când alegeți un astfel de model. Mai avansate sunt Neo QLED-urile, cum este Samsung QN900B.

Te-ar mai putea interesa