Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony KDL-26EX302

Unul dintre cele mai ieftin televizoare de la Sony e acest televizor LCD Sony KDL-26EX302. Nu credeam că voi folosi vreodată în aceeaşi propoziţie cuvinte ca Sony şi ieftin (deoarece are o diagonală mică ca a lui KDL-19BX200B) pentru că deobicei televizoarele LCD de la Sony sunt scumpe.
Are un preț bun Vezi prețul special de azi și nu cred că este un preț prea mare.

Poze

Cutia

Specificaţii tehnice

Sony KDL-26EX302 are ecran LCD și pe partea de sunet are două difuzoare de 8 W fiecare. Ca niște caracteristici superioare legate de sunet ar trebui menționate Dolby Digital + și S-Force Front Surround.
Nu e un televizor cu tehnologie 3D, dar ecranul de 26 de inci, adică 66 centimetri, e destul de bun deoarece are suport HD datorită rezoluției de 1366 pe 768 pixeli. La fel ca l sunet și imaginea are câteva caracteristici superioare cum ar fi timpul de răspuns de 8 milisecunde, advanced contrast enhancer, motorul Bravia 2 și 24p true cinema.
Are integrate tuner digital și player media ca orice televizor modern.
Ca porturi și conectori are D-Sub, HDMI, Scart, RF, slot PCMCIA, USB și altele.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, e făcut de o firmă foarte apreciată, are tuner digital, playerul integrat e destul de capabil (să nu vă așteptați să redați mkv-uri cu el deoarece televizorul nu are suport Blu-ray și pot apărea probleme).
Contra: nu are suport Full HD, ecranul nu e iluminat cu leduri și diagonala e cam mică.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1199 lei este un preț destul de bun pentru un televizor de 26 țoli ținând cont că e și un Bravia.

Alternative

KDL-19BX200B este o alternativă destul de bună la acest model și trebuie să știți că e mai ieftin, dar și ecranul e ceva mai mic.

Concluzie

Televizorul Sony KDL-26EX302 e unul dintre cele mai apreciate televizoare și se pare că USB Media Playerul din acest Sony Bravia nu ştie să redea *.mkv, dar nu cred că este util aşa ceva pentru că e TV și nu DVD player.

{ 4 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Florin

  Acesta e cel mai ieftin televizor de la acest producator. Exista si varianta de 19 inci dar aceea nu cred ca e prea buna. Eu am luat acest model si nu regret nici un pic achizitia deoarece face toti banii.

 • Scorpyo

  Si modelul de 19 e la fel de bun, dar deoarece are numai 48 centimetri e mai ieftin. Deci, cam singurele diferențe sunt cele de preț și de mărime a diagonalei.

 • Mihai

  E foarte nasol ca nu are comanda de back to programul anterior si dureaza circa 1 min pana se deschide. Proasta alegere.

 • George

  am si eu o problema cu acest televizor …. Se stinge singur si palpaie ledul rosu de 6 ori … daca ma poate ajuta cineva

Lasă un comentariu