Sony KDL-26EX302

Unul dintre cele mai ieftin televizoare de la Sony e acest televizor LCD Sony KDL-26EX302. Nu credeam că voi folosi vreodată în aceeaşi propoziţie cuvinte ca Sony şi ieftin (deoarece are o diagonală mică ca a lui KDL-19BX200B) pentru că deobicei televizoarele LCD de la Sony sunt scumpe.
Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și nu cred că este un preț prea mare.

Poze

Cutia

Specificaţii tehnice

Sony KDL-26EX302 are ecran LCD și pe partea de sunet are două difuzoare de 8 W fiecare. Ca niște caracteristici superioare legate de sunet ar trebui menționate Dolby Digital + și S-Force Front Surround.
Nu e un televizor cu tehnologie 3D, dar ecranul de 26 de inci, adică 66 centimetri, e destul de bun deoarece are suport HD datorită rezoluției de 1366 pe 768 pixeli. La fel ca l sunet și imaginea are câteva caracteristici superioare cum ar fi timpul de răspuns de 8 milisecunde, advanced contrast enhancer, motorul Bravia 2 și 24p true cinema.
Are integrate tuner digital și player media ca orice televizor modern.
Ca porturi și conectori are D-Sub, HDMI, Scart, RF, slot PCMCIA, USB și altele.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, e făcut de o firmă foarte apreciată, are tuner digital, playerul integrat e destul de capabil (să nu vă așteptați să redați mkv-uri cu el deoarece televizorul nu are suport Blu-ray și pot apărea probleme).
Contra: nu are suport Full HD, ecranul nu e iluminat cu leduri și diagonala e cam mică.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1199 lei este un preț destul de bun pentru un televizor de 26 țoli ținând cont că e și un Bravia.

Alternative

KDL-19BX200B este o alternativă destul de bună la acest model și trebuie să știți că e mai ieftin, dar și ecranul e ceva mai mic.

Concluzie

Televizorul Sony KDL-26EX302 e unul dintre cele mai apreciate televizoare și se pare că USB Media Playerul din acest Sony Bravia nu ştie să redea *.mkv, dar nu cred că este util aşa ceva pentru că e TV și nu DVD player.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Sony KDL-26EX302”

  1. Acesta e cel mai ieftin televizor de la acest producator. Exista si varianta de 19 inci dar aceea nu cred ca e prea buna. Eu am luat acest model si nu regret nici un pic achizitia deoarece face toti banii.

  2. Si modelul de 19 e la fel de bun, dar deoarece are numai 48 centimetri e mai ieftin. Deci, cam singurele diferențe sunt cele de preț și de mărime a diagonalei.

  3. E foarte nasol ca nu are comanda de back to programul anterior si dureaza circa 1 min pana se deschide. Proasta alegere.

  4. am si eu o problema cu acest televizor …. Se stinge singur si palpaie ledul rosu de 6 ori … daca ma poate ajuta cineva

Comentariile sunt închise.