Sony KDL22BX200

Un televizor Sony destul de accesibil e televizorul LCD Sony KDL-22 BX200 care mai e cunoscu și ca KDL-22BX200, KDL22BX200 sau KDL22BX200BAEP. KDL-22 EX320 e o alternativă similară, dar cu ecran LED și suport pentru Internet, dar TV-ul din acest mini review e mult mai ieftin și destinat persoanelor care nu au nevoie neaparat de Internet pe TV sau de ecran LED. E recomandat de playerul și tunerul integrate, ecranul LCD, conexiunile multiple, consumul redus de energie, designul foarte reușit și de prețul foarte mic. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată

Specificaţii tehnice

Mai este numit şi KDL22BX200BAEP şi acest KDL22BX200 are un ecran de 22 de inci care în centimetri vine undeva la 56. Sunetul e reprezentat de două difuzoare a 3 W fiecare. Din păcate nu are decât suport redare HD datorită rezoluției de 1366 pe 768 pixeli, dar are câteva caracteristici de imagine cum ar fi reducerea zgomotului digital. Are tuner digital incorporat și vă va facilita accesul divertisment de înaltă definiție. De asemenea are și un player incorporat care poare reda mp3 și jpeg, deci muzică și poze. Ca sloturi are PCMCIA, HDMI, USB, Scart și altele. Deoarece are un ecran mic și consumul e mic de circa 43 de W.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, KDL22BX200 e prietenos cu mediul, are HDMI, tunerul digital își face bine treaba și e produs de o firmă cunoscută pentru produsele sale de excepție. Contra: nu are ecran iluminat cu leduri, playerul multimedia nu poate reda filme, iar ecranul e cam mic. Un alt minus ar putea fi și lipsa suportului Full HD.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1129 lei e un preț destul de bun pentru acest TV KDL22BX200, deși e un preț aproximativ.

Alternative

KDL-22 EX320 e ceva similar, dar are și un preț ceva mai mare probabil datorită faptului că e mai nou, dar detaliile tehnice sunt similare… exceptând faptul că are suport pentru Internet.

Concluzie

Pentru persoanele care vor un televizor ieftin acest televizor LCD Sony KDL-22 BX200 e perfect deoarece are ecran LCD, player, tuner digital și e ușor de navigat printre meniuri.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Sony KDL22BX200”

  1. Dac nu ai prea multi bani atunci acest televizor este cel mai bun model ieftin. Mi-ar fi placut sa aiba si conexiuni pentru internet, dar modelul cu astfel de conexiuni costa undeva cu vreo 3 milioane mai mult.

  2. Astfel de conexiuni (ca cea de Internet) vor deveni standard în câțiva ani ca și cea HDMI și nu vom întâlni televizoare fără un așa accesoriu.

  3. Un televizor foarte ieftin care arat bine si cu care nu o sa i probleme. Eu am unul foarte asemanator si singurul minus care il consider ca il are e lispa suportului 1080p dar la un ecran cu o diagonala asa de mica nu cred ca are rost suportul Full HD.

Comentariile sunt închise.