Sony BDV-E980

Dacă vreți cel mai tare sistem home cinema de pe piață atunci vă recomand sistemul Home Cinema 3D cu Blu-Ray Sony BDV-E980 deoarece are suport 3D și va face din televizorul dumneavoastră unul de Internet (Internet TV) și unul capabil să afișeze orice format media. Dacă atașați acest aparat la un TV fără prea multe dotări atunci va face din el un Smart TV deoarece are foarte multe caracteristici care îi atribuie această însușire iar una dintre ele ar fi prezența uni browser pentru a naviga pe Internet.

Știu că sunt modele ca Samsung HT-D5100/EN care are un preț mult mai mic, dar tot nu se compară cu un Sony. (Dacă sunteți de părere că e prea scump atunci puteți lua doar un player de la Sony cum ar fi BDP-S580B). Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Este un preț foarte bun pentru ceva ce vine de la Sony.

Poze

Aranjate
Playerul

Specificaţii tehnice

Sony BDV-E980 e un sistem audio-video de tip home cinema cu capabilități Full HD și 3D, iar sunetul scos e de tip 5.1. La sunetul de calitate contribuie cei patru sateliți, subwooferul și amplificatorul dar și puterea de 1000 W.

Trebuie să știți că dacă aveți un TV fără conexiuni de rețea atunci acest aparat e perfect pentru a face din el un Internet TV deoarece are LAN și WLAN. Nu e Wi-Fi Ready deoarece are acest suport incorporat, iar dacă tot vorbim despre wireless trebuie să știți că i se pot atașa și boxe fără fir.

Ca la orice electronic de acest tip, normal că și la acesta se poate asculta radio și i se poate atașa un iPod ori iPhone prin intermediul uni stații de atașare înglobate. Nu știu dacă o să conectați un produs marca măr dar cred că USB-urile din dotare vă vor fi utile pentru a contecta o memorie USB cu muzică sau filme pentru a fi redate pe televizor (poate fi conectat la TV prin unul din HDMI-urile din dotare).

Păreri pro şi contra

Pro: e performant, are conexiuni LAN și WLAN, poate reda orice fișier de pe orice tip de disc, are browser de internet și are multe tipuri de conexiuni.
Contra: prețul e cam piperat, prea piperat.

Concluzie

BDV-E980 e unul dintre cele mai bune sisteme audio-video de pe piață dar prețul își spune cuvântul asupra posibilității de a îl achiziționa și de aceea dacă nu vreți unul care să suporte 3D atunci ar fi bun și un LG HX906TA care e de circa 3 ori mai ieftin.
Un preview cu un model asemănător.

Te-ar mai putea interesa