Tesy WEF200SRELW TR, șemineu de perete

Tesy WEF200SRELW TR este un aparat de încălzit locuința care se montează pe perete și nu se incorporează ca restul. Mai precis poate fi pus ca și un televizor sau chiar pe un corp de mobilier dacă nu aveți loc. Aceste șeminee funcționează ca aeroterme și necesită un spațiu în jurul lor pentru a elimina mai bine aerul cald, plus că panoul de control este poziționat pe margini și nu în partea din față. Pentru a-l controla aveți o telecomandă, adică mai toate aceste aparate sunt la fel.

Prețurile diferă de la un brand la altul deoarece vorbim de ani de experiență plus că poate unul este mai fiabil decât celălalt. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă nu aveți încredere în branduri apărute „peste noapte”, atunci alegeți pe cel de sus sau unul care vă poate ajuta să economisiți chiar mai mult. Unii producători oferă astfel de soluții la prețuri mult mai atractive (Star-Light SEG-2000CB) și nu aș zice că este mai inferior decât cel de sus. Alegerea finală este a voastră și poate că și dimensiunile sale sunt importante. Sunt destul de multe semănări între ele:

  • toate au acel efect de flacără, dar unele pot avea în loc de lemne, niște pietricele (cărbune).
  • puteți ajusta intensitatea luminii, în funcție de ambientul dorit, iar pe ecranul LED se vede nivelul ales.
  • puteți alege una dintre cele două nivele de încălzire – 1000W, respectiv 2000W; adică se poate economisi puțină energie, însă și așa are termostat care oprește automat încălzire la atingerea temperaturii.
  • are un programator săptămânal, astfel că nu trebuie să îl porniți zilnic.

Față de altele, acesta este recomandat pentru suprafețe mai mici (până la 16 mp), dar nici nu avea cum să facă față la mai mult pentru că vorbim de o putere maximă de 2000W. Felul cum încălzește poate fi influențat și de înălțimea camerei, izolația locuinței și tâmplărie.

Concluzie

Tesy WEF200SRELW TR este o opțiune cu panou frontal curbat, însă sunt și cu parte frontală dreaptă, adică există și astfel de modele (de la alte branduri).

Te-ar mai putea interesa