Sony BDP-S580B

Dacă eşti în căutarea unui player Blu-ray cu capabilităţi 3D atunci îţi recomand modelul de Blu-ray player 3D Sony BDP-S580B deoarece este unul „de firmă” şi foarte capabil. Normal că există modele mai ieftine cum ar fi Samsung BD-D5500/EN dar multă lume evită să compare electronicele Samsung cu cele Sony deoarece Sony face doar lucruri premium. Acest player e recomandat şi de multitudinea de funcţii şi caracteristici cum ar fi prezenţa conexiunilor de Internet (de tip LAN şi Wi-Fi), faptul că este DLNA Ready şi de posibilitatea de a reda o multitudine de formate (de la CD la BD).

Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Sony BDP-S580B este un player de tip Blu-ray player cu capabilităţi 3D. Are o multitudine de conexiuni moderne şi aş vrea să subliniez cele de reţea cum ar fi DLNA-ul, LAN-ul şi WLAN. Trebuie menţionat că e DLNA Ready şi dacă aveţi un telefon cu DLNA sau un altfel de dispozitiv compatibil cu acest standard atunci puteţi să îl conectaţi la acest produs electronic pentru a afişa pozele sau filmele ce le aveţi pe memoria lui.

Poate reda filme sau muzică de pe o mulţime de tipuri de discuri însă mă gândesc că pe dumneavoastră vă interesează să poată reda BD 3D. Iar fişierele suportate sunt de un spectru foarte larg (de la poze png până la filme mkv).

Pentru redarea filmelor playerul de faţă are o mulţime de decodoare de la Dolby şi va asigura ca sunetul să fie de cea mai bună calitate.

Păreri pro şi contra

Pro: poate reda orice fişier sau format de disc, are conexiuni de Internet (chiar şi wireless) şi e de firmă.
Contra achiziţiei ar putea fi doar preţul care în opinia multora e cam mare dar eu sunt de părere că dacă vrei ceva bun atunci trebuie să scoţi mai mult din buzunar.

Concluzie

Sony BDP-S580B e un player de nota zece şi cred că o să-l puteţi folosi cu succes la orice televizor care nu are conexiuni de reţea sau player multimedia integrat. În general astfel de aparate sunt folositoare acelor persoane care au un televizor mai lite în sensul că nu e un Internet TV sau că stă mai prost la redarea mkv.
Vă invit să urmăriţi şi un video review.

Te-ar mai putea interesa