LG HX906TA

Pentru cei care vor să se bucure de jocuri, filme și programe TV la maxim le recomand un sistem Home Cinema cu Blu-ray LG HX906TA deoarece un televizor oricât de bun ar fi tot are deficiențe la partea de sunet. Adevărul e că sistemul de față vine și cu un player foarte capabil care ca face din televizorul dumneavoastră mai slăbuț unul Smart TV, cu conexiuni de rețea (inclusiv fără fir) și cu posibilitatea de a reda orice tip de fișier (inclusiv mkv).

Este similar modelului HT806PH care e tot de la LG dar cel de față poate reda și discuri Blu-ray. Prețul bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea acest preț e foarte bun, probabil cel mai bun preț de pe piață și nu cred că e mare având în vedere că face din TV-ul dumneavoastră un Internet TV, Smart TV și capabil să redea o mulțime de tipuri de fișiere Full HD sau nu.

Poze

Difuzor
Restul difuzoarelor

Specificaţii tehnice

Sunetul sistemului LG HX906TA e mai puternic decât cel al lui Samsung HT-D5100/EN, dar doar cu 100W și astfel are în total o putere de 1100 W. Foarte interesant la aceste sisteme noi e faptul că majoritatea au LAN, DLAN și sunt Wi-Fi, inclusiv cel de față.

Poate reda o mulțime de formate sau discuri media cum ar fi formatul mkv și discurile BD, dar nu poate reda și discuri Blu-ray 3D. Sunetul e de cea mai bună calitate deoarece are o mulțime de decodoare incorporate printre care cele Dolby și DTS-uri.

Ca niște funcții și caracteristici trebuie să știți că are Simplink, DLNA, NetCast, suport Youtube, radio și multe altele. Simplink este o caracteristică legată de conexiunea HDMI cu care e dotat care presupune ca aparatele conectate la HDMI-urile playerului să poată fi controlate de la telecomanda aparatului.

Păreri pro şi contra

Pro: puterea sunetului e suficientă pentru acasă, are suport 3D, poate reda multe tipuri de filme și discuri, are conexiuni de rețea (chiar și wireless) și meniurile nu sunt foarte greu de navigat.
Contra: ar fi fost interesant să aibă Anynet+ și alte caracteristici similare lui Simplink așa încât să poți controla și alte aparate, nu doar cele de la LG. Poate că ar fi fost interesant să aibă și capabilități 3D.

Concluzie

LG HX906TA este un cinema interesat și capabil care are de toate mai puțin capabilități 3D. Normal că există și aparate de genul ceva mai bune (cu 3D) dar prețul lor sare 2000 lei. Alături găsiți un preview la un sistem asemănător, chiar foarte asemănător.

Te-ar mai putea interesa