Star-Light SEG-2000CB, cel mai ieftin șemineu electric

Un șemineu electric mai accesibil dar la fel de performant și elegant ca restul, este modelul din imaginea de jos numit Star-Light SEG-2000CB. Probabil că și mărimea sa poate afecta prețul, adică sunt modele mult mai mari în caz că vă doriți un focar electric mai generos care să lumineze mai bine încăperea, nu în sensul că nu mai porniți lumina, ci vorbim strict de ambientul creat. În comparație cu un calorifer sau o aerotermă, șemineul arată mai bine și poate fi pus chiar pe perete.

Modelul prezentat nu a fost conceput pentru a fi incorporat sau pus pe podea, ci direct pe perete iar ca să arate mai bine puteți să-l puneți peste un corp de mobilier. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Star Light SEG 2000CB

Merită sau nu merită cumpărat?

Nici nu puteți avea prea multe pretenții în acest buget deoarece vorbim de un buget foarte mic, plus că poate aveți ocazia să-l cumpărați la promoție. Dacă este cam mic pentru sufrageria sau dormitorul vostru, alegeți varianta mai mare (Star-Light SEG-4020W e de 40 inci) sau una care se incorporează.

Acest brand oferă câteva soluții diferite, cu panou frontal drept sau în relief, respectiv cu aspect lat sau ceva mai lat. Ideea e că spațiul liber pentru instalare diferă de la o locuință la alta sau poate că v-ar plăcea să fie integrat în perete.

La cel de jos e recomandat să aibă spațiul în jurul său, plus că în partea de sus este și panoul de control la care trebuie să aveți acces. E la fel ca și restul, adică aveți un display LED care afișează informații utile (temperatură, timer și intensitate lumină), efectul de flacără este destul de realist și telecomanda din pachet va oferi numeroase funcții.

Concluzie

Nici nu prea ai ce să-i reproșezi, în special că are un preț chiar atractiv. Star-Light SEG-2000CB va crea o lumină ambientală perfectă pentru sezonul rece și perioada aceasta a sărbătorilor. Îl puteți seta la minim dacă nu doriți să consume prea mult, dar și așa se va opri la atingerea temperaturii pentru că are termostat.

Te-ar mai putea interesa