Star-Light SEG-2000BI, șemineu electric incorporabil

Șemineele incorporabile arată cel mai bine deoarece se integrează mai bine în peisaj, iar un model ușor de instalat este Star-Light SEG-2000BI, fiind un model electric. Acest producător oferă câteva modele cam ca și acesta, fiecare arată diferit și are alte dimensiuni, unele se montează chiar pe perete. Aici nu e cazul și acesta ar trebui luat în calcul atunci când renovați camera (sufrageria).

Poate că pare a fi un aparat banal, însă acesta este de ajuns pentru a încălzi un spațiu destul de mare, adică de până la 30 mp ca și în cazul altor aparate cu putere similară. Din ce am observat mai toate au prețuri la fel și oferă caracteristici similare, doar designul este mult diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Star Light SEG 2000BI

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum am menționat, se descurcă bine chiar și când vine vorba de suprafețe mari, iar dacă este vorba de un dormitor, veți vedea că încălzește aproape instant, iar termostatul va opri aparatul la atingerea nivelului de temperatură dorit.

Afișajul LED este prezent pentru ca voi să vedeți setările alese, iar de la distanță (cu telecomanda din pachet), puteți alege cu ușurință trepte de putere, intensitatea luminii sau seta un timer. Chiar și aparatul are un panou de control dar cu funcții de bază: deconectare, oprire, treapta 1 și 2 (1000W, respectiv 2000 W).

Prezintă și o protecție pentru supraîncălzire, astfel că se pot evita posibile accidente. O altă funcție este cea de „fereastră deschisă”, dar am mai văzut-o și la altele. Pentru cei care nu știu, aparatul se oprește dacă scade brusc temperatura din cameră astfel se face economie de energie.

Concluzie

Star-Light SEG-2000BI arată foarte bine oriunde l-ați monta, cu condiția să fie incorporat. Puteți alege chiar și un mobilier pentru instalare însă cu condiția să aveți acel minim de spațiu în jurul său. În manualul său sunt menționate recomandări diverse și instrucțiuni de montaj. Dacă nu aveți de gând să faceți modificări, optați pentru un șemineu care poate fi pus pe perete, de exemplu Star-Light SEG-4020W ar putea fi acela.

Te-ar mai putea interesa