Samsung HT-D5100/EN

Sunt sigur că-ţi va plăcea sistemul Home Cinema 3D cu Blu-ray Samsung HT-D5100/EN dacă ţi-a plăcut playerul BD-D5500/EN deoarece are un player şi câteva difuzoare de cea mai bună calitate. Aş putea spune că e foarte similar sistemului HT-D5530/EN, dar nu e aşa deoarece e o variantă lite a acestuia. Este un sistem 5.1 cu tot ce vreţi pentru a avea propriul cinema acasă. Ar fi recomandat de prezenţa conexiunilor de reţea (e Wi-Fi Ready, are AllShare etc), suportă aplicaţii Samsung (Samsung Apps) şi de posibilitatea redării tuturor formatelor şi discurilor media.

Din păcate singurul impediment în calea achiziţiei unui astfel de player cu difuzoare stă preţul. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia

Specificaţii tehnice

Samsung HT-D5100/EN este un home cinema care are o putere totală de 1000W şi are numeroase conexiuni printre care cele de reţea. O să fiţi încântaţi la vestea că poate reda filme 3D de pe discuri Blu-ray dar şi de faptul că poate reda mkv. Sunt multe televizoare care nu au player integrat şi de aceea acesta ar fi o achiziţie destul de bună pe lângă un TV nou cu o diagonală de 81 centimetri.

Are multe porturi cum ar fi USB şi HDMI, iar prin ultima conexiune puteţi să-l ataşaţi la un TV pentru a vedea discurile BD sau filmele mkv pe o diagonală mare şi la înaltă definiţie.

Stă destul la partea de sunet şi trebuie să vă informez că suportă şi difuzoare fără fir şi eu cred că acest lucru e foarte tare întâlnit foarte rar la alte sisteme de acest gen.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, puterea sunetului e decentă, suportă plicaţii inteligente, este un Smart Hub (cu suport Twitter, Facebook, Youtube şi altele), preţul nu e mare, are conexiuni de Internet şi poate reda toate fişierele şi formatele media existente.
Contra: nu am niciun minus şi nicio obiecţie.

Concluzie

Ar trebui să alegi un HT-D5100/EN dacă vrei să te bucuri de filme la calitate maximă sau dacă ai un televizor care nu stă prea bine la partea de sunt, de conexiuni de reţea sau la partea de redare mkv. Are şi un cablu HDMI oferit cadou (depinde de magazin) prin care puteţi conecta sistemul la un TV prin conexiunea HDMI. Alături am postat şi un clip ca preview cu modelul 5500 care e oarecum similar.

Te-ar mai putea interesa