Samsung Omnia W I8350

Acest telefon mobil Samsung Omnia W I8350 Black e un telefon cu Windows Phone 7.5 Mango care se pare că e un model reușit din punct de vedere al designului și specificațiilor tehnice. Acesta vine ca alternativă la modelul Samsung Galaxy W i8150 care are Android. Spun asta deoarece în mare au cam aceleași specificații, dar pentru modelul Samsung i8350 s-a optat un ecran Super AMOLED, o memorie internă de 8 giga și un design mai elegant. Deci nu sunt multe diferențe între cele două, dar cea mai mare diferență ar fi sistemul de operare. Însă dacă vreți un model pentru jocuri și mai ieftin, recomand modelul cu Android numit i8150. Modelul Omnia W I8350 de la acest mare producător de electronice a fost lansat pe piață ca să concureze cu modele precum HTC Titan și HTC Radar (ambele vin cu Windows Phone Mango). Lansarea sa în România va fi spre sfârșitul acestui an, după modelul cu Android. Mai mult ca sigur că o să coste destul de mult, undeva între 1.500-2.000 lei.

Poze

Cam cât de mare e
Spatele

Specificaţii tehnice

Samsung i8350 cântărește numai 115 grame și vine cu un ecran tactil de 3.7 inci Super AMOLED. Acesta reproduce 16 milioane de culori și are o rezoluție de 480 cu 800 pixeli. Vine și cu: accelerometru, senzor de proximitate și giroscop. Capacitatea memoriei RAM e de 512 iar cea internă e de 8 giga. La capitolele conectivitate și comunicații are mufă jack 3.5 mm, microUSB 2.0, 3G, GPRS, EDGE, bluetooth 2.1 cu A2DP și WLAN. Camera foto de 5 MP vine cu blitz LED, autofocus, Geo-tagging, stabilizator de imagine și poate filma la calitate 720p cu 30 fps.

Pe realizarea de autoportrete și videotelefonie Samsung i8350 are o cameră secundară VGA. Sistemul de operare Microsoft Windows Phone versiunea 7.5 numită Mango se mișcă decent deoarece are un procesor Scorpion de 1.4 GHz care-l găsim și pe cele mai noi Sony Ericsson-uri (Arc S și Neo V). Ca și caracteristici speciale are: GPS cu A-GPS și hărți Bing. Ca și oricare alt smartphone și acest Samsung i8350 are radio FM, browser HTML, busolă digitală și o baterie destul de mare (1500 mAh) care are o autonomie decentă. Acesta va fi disponibil doar pe culoarea neagră.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Capacul de pe baterie are un design metalic, deci e plăcut la atingere, iar restul carcasei e realizată din plastic pentru fi prea greu dar și așa e foarte solid. Ecranul de 3.7 inci e ideal pentru navigare, vizionare de filme și fotografii dar și altele. Memoria internă e foarte generoasă, iar calitate filmărilor e decentă (HD). Ca minus ar fi interfața care e prea simplistă din punctul meu de vedere și care nu cuprinde multe opțiuni deci se adresează celor care doresc un telefon ușor de utilizat. Un alt minus ar fi lipsa slotului pentru card.

Concluzie

Acest Samsung Omnia W I8350 e unul dintre telefoanele cu care acest producător se poate lăuda în special că poate concura multe modele de pe piață chiar dacă nu va fi unul prea ieftin.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Samsung Omnia W I8350”

  1. Si mie imi place mai mult modelul cu Android datorita interfetei si aplicatiilor mai multe. Telefoanele cu Windows imi plac si ele deoarece am un GPS cu Windows si pana acum nu am avut vreo experienta neplacuta cu el.

  2. Nasule, ia si scrie corect daca tot faci review-uri. Nu exista „sa aibe” (primul paragraf, penultimul rand) si mi se pare de prost gust. In rest, mi-a placut review-ul, e informativ. O zi buna.

  3. buna…cine ma poate ajuta cu o problema?…am un samsung omnia i8350,si tot primesc mesaje,in genul”credit insuficient pentru conectarea la internet,la trafic pe internet”….ce trebuie sa deselectez ca sa nu imi ia creditul?…nu stiu la ce anume vrea sa se conecteze…sau spuneti-mi ce trebuie sa deselectez…multumesc

Comentariile sunt închise.