Philips HD6103

Friteuza Philips HD6103 vine ca o alternativă mai capabilă la Zelmer 04Z012 și mai ieftină la HD6159 – un model de la Philips. Nu putem spune că ar avea un preț prea mare deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care unul intermediar, deci nici mare și nici mic. Față de modelul de la Zelmer, acesta poate fi achiziționat cu o garanție de 4 ani, ceea ce înseamnă că are o fiabilitate maximă.

Poze

Dacă nu mă înșel, Philips HD 6103 e un mode apărut prin 2007, însă e de actualitate având un design plăcut find de culoare alb cu albastru deschis. Designul e unul caracteristic produselor Philips și se poate vedea că butoanele sunt plasate ergonomic, dacă se poate spune așa, fiind amplasate anterior. Din imaginile de alături se pot vedea atât ambalajul cât și interiorul aparatului.

Ambalajul
Friteuza deschisă

Specificaţii tehnice

Philips HD6103 e un model despre care se poate spune foarte clar că excelează pe partea de caracteristici având o putere de 2000 W și o capacitate maximă de ulei de 2 litri. Capacitatea normală a friteuzei e de 1,1 kilograme (atâta mâncare poate fi preparată) și se poate spune că e foarte bine gândit din punct de vedere al construcției deoarece are chiar și un sistem de stocare al cablului.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; e performant în frigere și nu costă mult; are o funcție numită PreClean pentru înmuierea recipientului interior în apă fierbinte și pentru o curățare mai ușoară și rapidă; nu e grea și având puțin peste două kilograme o să o puteți muta și amplasa unde doriți; capacul (care e detașabil) și coșul de prăjit poate fi spălat foarte ușor într-o mașină de spălat vase cum ar fi Whirlpool ADP750IX și astfel o să depuneți un efort minim; având o capacitate de peste un kilogram, o să puteți găti fără probleme pentru întreaga familie.
Contra: nu pot spune că e ceva ce nu mi-ar plăcea la acest model deoarece e capabil și vine de la un producător respectat.

Concluzie

Dacă-ți plac foarte mult cartofi pai atunci Philips HD6103 e un aparat de gătit care te va ajuta să-i prepari rapid și exact cu ți-i dorești deoarece e foarte ușor de folosit. Nici nu costă prea mult și asta probabil te va ajuta și mai mult să te îndrepți spre achiziția lui.

Lasă un comentariu