Whirlpool ADP750IX, mașina spălat vase

Dintr-o casă modernă nu trebuie să lipsească o mașină de spălat vase Whirlpool ADP750IX, iar la un hotel ori pensiune acest lucru e o necesitate. Nici nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare având în vedere că poate fi folosit pentru spălarea a 9 seturi și că are un consum mic de curent de sub 1kW oră per ciclu de spălare.

Poze

ADP 750 IX e un produs electro de excepție și faptul că e de culoare gri îi oferă un aer de premium, iar dacă o să vă uitați puțin peste caracteristicile tehnice atunci o să vedeți că e oarecum premium. Din imaginile de alături puteți să vă faceți o părere despre cum arată și despre ce poate vă puteți forma o opinie din detaliile tehnice.

Așa arată din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Whirlpool ADP 750/IX poate spăla vasele în 165 minute și având în vedere că poate spăla până la nouă seturi, eu zic că va fi foarte utilă unei familii mari. Eficiența nu vă va costa nimic deoarece pe an consumă undeva la puțin peste 200 kW și de aceea este inclusă în clasa de eficiență energetică A. Datele puțin mai exacte referitoare la consumul de curent ar fi un consum pe an de 224kW și per spălare ar fi de 0,81 kW. Nici apă nu pot spune că va consuma prea mult deoarece pe an consumă undeva la 3640 litri și pe ciclu consumul e de 13 litri.

Păreri pro şi contra

Pro: are șapte programe și ADP 750 IX fiind dotat cu ecran de tip lcd o să fiți informați tot timpul despre starea spălării; are clasa A de eficiență atât la spălare, cât și la consum de curent; e realizată de un brand de încredere.
Contra: nu am nimic contra.

Concluzie

ADP750IX e un model apreciat deoarece vine pe culoarea inox și trebuie recunoscut că nici nu costă prea mult. Greutatea e de circa 40 kilograme și o să vedeți că nu va fi greu de transportat și nici de montat în locul unde doriți. Zgomotul de 52 de cibeli e unul rezonabil pentru acest electrocasnic și nu o să aveți vecini care să se plângă de zgomot.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool ADP750IX, mașina spălat vase”

Comentariile sunt închise.