Philips HD6159

Philips face electrocasnice foarte bune și printre friteuzele comercializate în România modelul de friteuză Philips HD6159 e foarte popular. Nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și la acești bani ai un veritabil electrocasnic de mici dimensiuni, iar dacă dorești să-i mărești garanția atunci o poți face contra sumei de 49 lei care va face garanția de 4 ani. Având o capacitate, despre care unii spun că e foarte mare, o să puteţi folosi aparatul pentru a găti familiei dumneavoastră o masă pe cinste fără a depune un efort prea mare.

Poze

Philips HD6159/55 e un model destul de actual și asta se vede în designul său reușit și modern. Se poate vedea că e alb cu butoane maro-galbene și de aceea din punct de vedere al designului poate fi considerat un electrocasnic clasic. Deschiderea lui HD6159-55 se face foarte simplu și din clipul de la final o să vedeți clar cum se face acest lucru.

Așa se prezintă
Deschis

Specificaţii tehnice

Modelul HD6159/55 impresionează prin puterea de 2000W şi faptul că poţi pune maxim 2,5 litri de ulei. Eu aş folosi friteuza pentru cartofi pai şi astfel cu acest model se pot prepara undeva la 1,3 kilograme.
Cablul care dotează aparatul e unul de un metru şi ceva deosebit ar fi sistemul anti alunecare cu care e dotat. Nu prea înţeleg ce presupune acest sistem şi la ce ne-ar ajuta, însă e ceva unic. Culoarea albă nu e unică, însă prinde bine.

Păreri pro şi contra

Pro: designul e unul modern; are o greutate redusă de 5.1 kilograme; capacul se eliberează automat; cablul are 1m şi are un sistem ingenios de stocare a cablului; recipientul interior este unul nelipicios; e capabil având 2000W; vine dotat cu multe tehnologii şi funcţii despre care dacă vreţi să aflaţi că invit să citiţi manualul de utilizare.
Contra: nu am de precizat vreun minus deoarece are un preţ mic chiar dacă e produs de firmă.

Concluzie

HD6159 e un model de la Philips care vine în ajutorul celor care preferă alimentele prăjite în detrimentul celor fierte. Pentru a vă face mai bine o părere despre ce poate vă invit să urmăriți preview-ul de alături deoarece e un preview care prezintă atât aparatul cât și modul de deschidere al acestuia.

Te-ar mai putea interesa