Zelmer 04Z012

Dacă-ți plac cartofii prăjiți atunci ar trebui să alegi un electrocasnic de tip friteuză, iar ceva la un preț bun ar fi friteuza Zelmer 04Z012. Evident că există și alte alternative la modelul 04 Z 012 ZM, însă aceasta ar fi recomandat de faptul că are o putere de 1300W și o capacitate de 1,7 litri. Nu costă prea mult și are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun dacă e să analizăm și garanția de 2 ani a aparatului.

Poze

Aspectul modelului 04Z012 e unul foarte plăcut fiind un electrocasnic de mici dimensiuni de culoare albă. Nu e alb complet deoarece are pe alocuri și nuanțe de gri, iar din imagine sper să se vadă că butoanele importante sunt amplasate în partea superioară, iar butonul de on/off (pornit/oprit) e jos așa încât să nu ajungi din greșeală la el în timp ce utilizezi aparatul.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Are o putere maximă de 1300 W și o capacitate maximă de ulei de 1,7 litri ceea e destul de mult. Zelmer 04Z012 vine cu un bol de ulei detașabil, iar filtrul e unul detașabil și lavabil. La terminarea ciclului sunteți avertizați printr-un semnal sonor, iar timerul e unul cu leduri. nu e mare lucru de precizat referitor la detaliile sale tehnice deoarece nu e un aparat complicat și probabil că nu e nevoie nici să citiți manualul său de utilizare, dar eu v-aș recomanda să faceți acest lucru.

Păreri pro şi contra

E un aparat care e realizat în spiritul Zelmer, adică simplu și eficient, nici nu costă prea mult deoarece se numără printre cele mai ieftine modele și din acest motiv e un model foarte vândut. Din păcate garanție nu poate fi extinsă la patru ani, dar poate pe viitor acest lucru va fi disponibil.

Concluzie

Electrocasnicul Zelmer 04Z012 e unul care arată bine și se comportă și mai bine. Este o friteuză tradițională și pentru utilizarea eficientă a lui e de recomandat să citiți ghidul de utilizare, dar dacă ați avut așa ceva poate că nu va fi nevoie să vă documentați din nou despre folosirea lui.

Te-ar mai putea interesa