Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 32LK450

Dacă te interesează un LCD de ultimă generație cu suport Full HD și ecran de 81 centimetri atunci televizorul LCD LG 32LK450 ar trebui să fie una din alegerile tale. Îl recomandă ecranul de 32 inci – 81 cm, rezoluția Full HD (adică 1920 pe 1080 pixeli, ideală pentru filmele Blu-ray), contrastul mare (100 mii la unu), luminozitatea mare a ecranului, HDMI 1.3, USB, Picture Wizard 2, Voce Clară 2, imaginea cursivă de 100 herți și senzorul inteligent. Apre un preţ bun Vezi prețul special de azi și ar fi una dintre cele mai bune alegeri dacă vrei un TV cu ecran mare. Alte alternative la acesta ar fi LG 32LK330 și LG 32LK430.

Poze

Pornit

Per ansamblu

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Caracteristici şi specificaţii tehnice

LK450 este un nou televizor de la LG care are un design uni layer Infinia. Cum am zis și la alte televizoare noi de la LG, toate TV-urile noi marca LG arată la fel. Caracteristicile principale ale lui 32LK450 ar fi suportul Full HD 1080p, media player-ul integrat, conectivitatea Simplink, Picture Wizard și Clear Voice 2, DivX HD și senzorul inteligent. Cele mai importante conexiuni sunt HDMI, USB (pentru playerul multimedia), Scart etc. Din păcate nu are LAN pentru Internet. problema lipsei conexiunilor de ‘net o puteţi repara cu un player media care să le aibă înglobate şi vă recomand un LG DP1WPBC despre care pot spune că nici nu costă prea mult.

32LK450 nu are nici DLNA și astfel nu este nici un televizor Wireless Ready. Se poate vedea că 32LK450 sau LG 32LK450 este un televizor subțire grație tehnologiei LCD şi este un televizor perfect pentru jocuri și vizionat filme HD ori Full HD deoarece are o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli, iar imaginea este cursivă de 100 Hz. Deci, cei care se joacă multe pe Xbox sau PS3 vor adora acest TV LCD LG 32LK450. Vine cu caracteristica LG Simplink care este caracteristică televizoarelor LG și presupune controlarea cu o singură telecomandă a tuturor dispozitivelor LG compatibile Simplink conectate la HDMI-urile televizorului.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Pro achiziția lui LG 32 LK450 ar fi prețul mic (1499 1349 lei), diagonala de 81 de centimetri, simplitatea în utilizare, imaginea cursivă, playerul media integrat, funcțiile utile și senzorul inteligent care reglează luminozitatea ecranului în funcție de lumina din încăpere.
Contra achiziției ar fi faptul că 32LK450 nu are ecran LED și nici suport pentru Internet.

Concluzie

Ca o mică concluzie aș putea spune că acest televizor LCD LG 32LK450 este perfect din toate punctele de vedere, mai puțin când vorba de o persoană care vrea neaparat un televizor cu Internet pentru a fi „conectat” tot timpul. Vă recomand şi un video review destul de reuşit.

{ 16 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Alex

  Pe mine la LG 32LK450 nu m-a impresionat asa de mult designul cat pretul si specificatiile tehnice pentru pretul care il dai pe acest aparat TV.
  Oricum vreau neaparat sa-l cumpar desi am zis ca-mi iau un LED. Nu prea am bani de un LED de 81 de centimetri si cred ca am sa aleg varianta asta.

 • Naşul

  Mie îmi place destul de mult și designul chiar dacă e ca la restul televizoarelor LG. Nu prea au inspirație cei de la LG de fac toate televizoarele la fel. 😛

 • Adi

  Are tuner digital,DVBC?.

 • Scorpyo

  Nu are, dar dacă ești pe RDS îți trebuie oricum Tunerul lor nu unul integrat.

 • Unu'

  Scorpio, nu duce lumea in eroare, are tuner digital dvb-c si merge pe rds, cititi alte postari de pe net.

 • Naşul

  Ar fi cam ciudat să nu aibă tuner DVB T și C din moment ce acest dispozitiv e standard.

 • georgiakis

  salutare

  am si eu o nelamurire. Am achizionat de curand un LCD LG 32LK450. Sunt curios, daca poti viziona canalele digitale transmise prin cablu de UPC, fara a avea receiverul de la UPC ( precizez faptul ca sunt abonat la UPC , la pachetul digital extins ).

 • Naşul

  Are tuner digital/HD DVB-C, deci în mod normal ar trebui să se poată viziona.

 • georgiakis

  multam de raspuns …

  ideea este că deşi LCD -ul are tuner digital/HD DVB-C, dupa ce am scanat programele digitale si le-am memorat … cand am incercat sa vizualizez un anumit program imi apare pe ecran urmatorul mesaj … fara modul CI ….

 • Naşul

  Unele programe HD sunt la liber (TVR HD, de exemplu), iar altele sunt codate. Pentru cele codate trebuie să vorbeşti la UPC să-ţi dea un CI în care să pui cartela în televizor. Dar nu ştiu cum procedează cei de la UPC.

 • stefan necula

  aceiasi problem si la mine, lipsa modul ci, nici tvr 1 nu functioneaza, daca gasesti vreo rezolvare posteaza-o

 • Alinushus

  Pe UPC nu va merge deoarece UPC trasmite toate posturile codat, merge doar cu decodorul lor, la RDS merg majoritatea, mai putin cateva care sunt codate, la Next Gen merg toate, inclusiv HBO

 • CristiH

  Buna

  Mi-am achizionat si eu acest model dar nu am reusit sa fac sa mearga mkv-urile HD. oare trebuie ceva setari ?

 • cristian!

  Ce parere ai de acest samsung LE32D550 in comparatie cu lg-ul de mai sus?? Care se merita??

 • Me

  are slot pt CI( card de la rds de exemplu)?

 • vlad

  am un TV LED LG, mi s-a oprit asa dintr-o data, a ramas fara imagine, imi spune ca nu are semnal, candva cand il opream, scotandu-l din priza, isi revenea, dar in ultima data nu a mai vrut, s-a stricat cumva DVB-C , ce este de facut?
  as vresa sa mai spun ca am incerrcat sa scanez din nou cautare de programe, dar nu-mi mai gaseste niciun post analogic si nici digital.

Lasă un comentariu