LG DP1WPBC

Media Playerul LG DP1WPBC cu Full HD şi Wireless Network e recomandat de multe lucruri printre care detaliile tehnice cum ar fi suportul 1080p, Dolby Digital şi DTS, DLNA, dar şi altele.
Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi nu e scump având în vedere că e foarte capabil. În general astfel de electronice sunt cumpărate de cei care nu au în televizor integrat un astfel de aparat ori cel integrat e slab.

Poze

Din faţă
Câteva conexiuni

Specificaţii tehnice

LG DP1WPBC e un player media care suportă mai multe formate printre care DivX 6 (video), mp3 (audio) şi jpeg (imagine). Normal că suportă mult mai multe formate, dar nu ştiu dacă are sens să le enumăr pe toate. Pe partea de conectori are HDMI (versiunea 1.3), A-V composite, USB şi conexiuni de reţea (LAN şi WLAN).

Păreri pro şi contra

Pro:  DP1WPBC arată bine, are conexiuni de reţea, meniurile sunt intuitive, are multe poturi, afişează subtitrările corect cu diacritice şi preţul e mic. Mie mi-a plăcut şi suportul pentru Youtube, Picasa şi AccuWeather.
Contra: se pare că nu poate reda subtitrările integrate în fişiere de genul celor mkv.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Preţul de aproximativ 449 lei nu e mare şi sunt sigur că o să-l găsiţi mai accesibil ca resigilat… în cazul în care sunteţi de părere că este prea scump.

Alternative

Din păcate nu am scris despre player-e multimedia de la LG. Dacă am să scriu despre un gadget asemănător am să revin cu un link sau cu un nume al modelului.

Concluzie

Un player ca  DP1WPBC e necesar, în general, persoanelor care au un televizor fără un astfel de aparat integrat şi vor să se bucure de filme de cea mai bună calitate. Adevărul e că un player multimedia integrat nu va fi niciodată la fel de performant ca unul dedicat sau profesional cum ar putea fi considerat acesta. Clipul de alături l-am pus în speranţa că vă puteţi face o părere mai bună despre cum arată, deci nu contează cum arată, ci ce poate face.

P.S.: Probabil multă lume se gândeşte să-i facă update la firmware, dar înainte de acest proces ar trebui să se documenteze pentru a nu strica aparatul.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG DP1WPBC”

  1. Si imie imi place modelul LG DP1WPBC si ma gandes sa-l achizitionez deoarece televizorul pe care il detin nu e prea bun in redarea mkv-urilor mari.

  2. Conexiunile de retea nu sunt prea utile… cel putin mie… si nu stiu de ce le pun in astfel de aparate. ma gandesc ca daca nu ar pue port LAN si aparatul ar fi mai ieftin.

Comentariile sunt închise.