Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 32LK330

Televizorul LCD LG 32LK330 este foarte asemănător ca specificaţii cu LG 26LK330, doar că are o diagonală mai mare – 81 centimetri – şi costă ceva mai mult, adică are un preț bun Vezi prețul special de azi. Două alternative cu specificații asemănătoare ar fi LG 32LK430 și LG 32LK450. Îl recomandă detaliile tehnice cum ar fi ecranul de 32 de inci, suportul pentru filme HD, contrastul de 30 de mii la unu, HDMI-ul 1.2, player-ul media integrat care poate reda mkv şi alte caracteristici de top (Simplink, senzor inteligent de lumină). Cei de la LG spun despre acest TV că este unul FullHD 1080p deoarece face conversia la 1080p, dar trebuie să ştiţi că rezoluţia lui e de 1366 pe 768 pixeli.

Poze

Test culori

Din spate

Din imaginile de mai sus se poate vedea că televizorul LG 32LK330 arată foarte mult cu restul televizoarelor de la LG. Designul este numit Infinia şi probabil că vine de la LG Infinia – un televizor LG care a fost lăudat foarte mult.

Specificaţii tehnice şi caracteristici

Caracteristicile principale al lui 32LK330 ar fi posibilitatea redării Full HD 1080p, funcţia Picture Wizard, redarea DivX HD, prezenţa USB 2.0, funcţia Voce clară II, senzorul inteligent şi conectivitate Simplink care este o alternativă la Anynet (întâlnită la televizoarele Samsung). 32LK330 nu este un televizor Full HD, ci HD, dar poate converti filmele 1080p aşa încât filmele să nu piardă din detalii. Are codec DivX HD prin care puteţi urmări filme de pe ‘net la o calitate bună. Are USB 2.0 care vine la pachet cu playerul multimedia integrat în acest TV. Picture Wizard este denumirea sistemului de reglare a imaginii şi este un sistem realizat de experţi. Voce clară 2 este o caracteristică a lui LG 32LK330 care ajută la diferenţierea automată a dialogului faţă de zgomotele de fundal. Această caracteristică poate fi personalizată pe mai multe nivele.

32LK330 vine la pachet cu un senzor inteligent de lumină care va regla luminozitatea în funcţie de intensitatea luminii din cameră. Simplink este o alternativă la Anynet şi presupune ca aparatele LG conectate la HDMI-uri să poată fi controlate printr-o singură telecomandă. Asta vă ajută prin faptul că nu mai aveţi nevoie de o grămadă de telecomenzi inutile puse la vedere.

Păreri pro şi contra

Pro: LG 32LK330 are un preţ modic (1249 lei), arată bine, are câteva caracteristici utile (Simplink, senzorul de lumină, voce clară)
Contra: nu e LED şi nu poate afişa în detaliu filmele 1080p.

Concluzii

Dacă vrei un TV de ultimă generaţie atunci ar trebui să alegi un TV LCD LG 32LK330 deoarece este unul apărut de curând, arată bine şi nu are dotări care ar putea fi considerate ca inutile pentru unii cum ar fi 3D sau suport Internet.

{ 4 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Adi

  Pretul lui 32LK330 mi se pare cam mare pentru faptul ca nu are ecran LED dar din cate am inteles nu e asa mare diferenta intre LED si LCD.
  Ma gandesc sa vad daca merita sa-l cumpar pe acesta sau pe un Horizon care mai ieftin cu 200 lei.

 • Naşul

  Nu e mare diferenţă între televizoarele noi cu aceleaşi specificaţii când vorbim de două branduri diferite, adică LG şi Horizon. Diferenţe ar fi la design, dar nu ştiu dacă interesează pe cineva designul unui televizor pentru că este important ce vezi pe sticlă şi nu cum arată TV-ul.

 • Marius

  Cand nu ai bani multi nu prea te intereseaza marca dar acest 32LK330 marca LG merita banii in plus deoarece nu dai bani pe nume ci pe calitate. Or fi Horizon si Hannspree bune insa LG si Samsung sunt si mai bune.

 • telucu

  am cumparat recent un astfel de televizor lg 32lk330 functioneaza perfect,dar am o problema:de ce atunci cand il pornesc si atunci cand il opresc se aude ceva pocnind in interior cateva secunde(nu carcasa)cineva mi-a spus ca asa este normal sa faca cand il inchid pt.ca se incalzesc piesele in el dar de ce pocneste si cand il deschid?asa este normal?asa fac toate lcd?nu stiu caci nu am mai avut lcd pana acum.

Lasă un comentariu