Beko EWTV8836XSD, model 8kg cu motor ProSmart Inverter

Beko EWTV8836XSD face parte din gama HomeWhiz, lucru care presupune că e un aparat electrocasnic smart controlabil prin bluetooth.
Se adresează unei familii formate din 4-5 persoane deoarece are o capacitate mare de spălare de 8kg. În ciuda acestui fapt nu consumă mult curent deoarece are clasa A+++ de eficienţă energetică şi multiple tehnologii care ajută la economisirea de resurse.

Acest produs electro are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic care arată bine şi care vine cu multiple tehnologii care economisesc resursele.


Păreri pro şi contra

Modelul EWTV8836XSD de la Beko are o capacitate de spălare de 8kg. E una suficientă pentru 4-5 membri (cum am zis mai sus). Dacă vreţi ceva cu o capacitate mai mare atunci vă recomand acest model care are 9kg, dar are mai puţine rotaţii.
Centrifugare acestei maşini de spălat rufe e de maxim 1600 rotaţii. Acesta e un avantaj întrucât rufele vor fi stoarse mai bine.
Precum alte electrocasnice de acest fel şi acesta are motor tip inverter. Un astfel de motor e economic, durabil şi silenţios. În varianta Beko poartă numele de ProSmart Inverter.
E un aparat smart întrucât vine cu tehnologie HomeWiz. Aceasta e prezentă şi pe alte electrocasnice de la acest brand şi în acest fel le puteţi monitoriza şi gestiona cu o tabletă ori smartphone care au bluetooth. Alte branduri au optat pentru NFC, însă Beko a ales „dintele albastru”.
Are funcţia AddGarment care presupune că se pot adăuga haine de care aţi uitat. Însă acest lucru e valabil doar în primele minute.
Rezistenţa e una de tipul Durable heater şi e de până la 100 ori mai durabilă.
Referitor la consum trebuie să spun că pe an are 175 kWh curent şi 10559 litri apă. Se va economisi şi detergent prin AutoDose care face ca detergentul să ţină până la 23 cicluri de spălare.

Per ansamblu acest aparat se adresează celora care au o cantitate mare de spălat şi vor ca totul să decurgă rapid cu cea mai bună eficienţă. În opinia mea, singurul dezavantaj e că nu are uscător integrat, dar puteţi cumpăra unul dedicat ori un aparat 2 în 1 precum acesta.

Lasă un comentariu