Candy Slim GVSW40464TWHC2-S, maşină de spălat cu uscător

Candy GVSW40464TWHC2-S e un electrocasnic din categoria maşinilor de spălat rufe cu uscător, iar ceva deosebit e faptul că e slim. Poate spăla până la 6kg şi usca până în 4kg. În felul acesta se adresează unei familii formate din 2-4 persoane.
Ar mai trebui precizat faptul că are NFC, lucru care face ca aparatul să fie considerat ca fiind unul smart. În felul acesta poate fi controlat de pe un dispozitiv care are NFC şi aplicaţia aferentă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi trebuie ştiut că e un aparat foarte avansat dpdv tehnologic şi al lucrurilor pe care le poate face.
Din imaginea de alături se poate vedea că are un ecran mare şi că nimic nu dă de gol aparatul că e vorba despre unul 2 în 1. Ceva similar e acest model, doar că are uşa neagră.


Păreri pro şi contra

Maşina Candy Slim GVSW40464TWHC2-S e una compactă cu dimensiuni 48x65x89 axlxî cm. Nici greutatea nu e una exagerată deoarece discutăm despre 67kg.
Consumul energetic e mic, din această cauză având clasa A de eficienţă energetică.
Faţă de alte modele are o garanţie de 5 ani dacă înregistraţi produsul în campania promoţională. Garanţia normală fiind de 2 ani.
Motorul e unul Silent Inverter+, făcând aparatul durabil, eficient şi silenţios (nivelul de zgomot fiind de 51 dB).
Pentru a reduce timpul cu călcatul rufelor acest aparat are funcţia Aburi prin care rufele vor fi mai relaxate.
Dacă nu aveţi timp pentru scoaterea rufelor după ce e gata procesul de spălare atunci nu trebuie să vă îngrijoraţi deoarece are Refresh Touch. Aceasta e o aplicaţie care vă indică să activaţi ciclul scurt de centrifugare.

Brandul Candy e unul prezent pe piaţă de foarte mulţi, fiind vorba despre unul localizat în Italia. Alegând produse de la ei aveţi garanţia unui produs de calitate şi care va veni cu o fiabilitate foarte bună.
Astfel de aparate se adresează celora care vor să facă economie de spaţiu ori care nu au unde să pună la uscat rufele.

Lasă un comentariu