Daewoo DDR-VH8A2, uscător de rufe de 8 kg

Uscătorul de rufe a devenit un aparat electrocasnic destul de popular în ultimii ani deoarece modelele cu pompă de căldură sunt mai numeroase și costă mai puțin. Daewoo DDR-VH8A2 e un model accesibil și performant care are o încărcare maximă de 8 kg, iar clasa energetică este A++. Discutăm de un brand cu experiență în domeniu și soluțiile oferite sunt competitive, dar și accesibile. Până la urmă nu e cel mai scump uscător de rufe de pe piață, iar uscarea rufelor în locuință nu e o soluție pentru că veți crește prea mult umiditatea din locuință.

Arată precum o mașină de spălat doar că sunt prezente anumite caracteristici și se văd din imaginea de jos. Nu merită să faceți compromisuri, optați pentru un uscător cu pompă de căldură și nu unul cu condensare ori mașină de spălat cu uscător integrat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

E echipat cu un sistem de detectare a defecțiunilor, astfel că orice problemă poate fi rezolvată rapid. Programele pot fi ajustate dar și timpul de pornire poate fi amânat. La finalizarea programului rufele pot fi puse la loc în dulap sau călcate.

Păreri pro și contra

Sunt multe programe din care puteți alege pentru a îmbunătăți rezultatele și anumite țesături sau articole cer un tratament diferit. Nu le voi enumera pentru că le găsiți în anual, unde sunt și explicate. Se pot usca chiar și articolele bebelușului, dar și cămășile de lucru pentru ca apoi să le călcați ușor cu fier de călcat. Apa rezultată va fi colectată într-un rezervor care trebuie golit din când în când, iar voi sunteți avertizați prin intermediul unui indicator când e plin. E un aparat automat care nu ne trebuie supravegheat tot timpul și va fi o investiție foarte bună.

Daewoo DDR-VH8A2 are un preț ușor piperat dar nici restul uscătoarelor similare nu sunt mult mai diferite. Aveți în total 15 programe și funcții care vor fi de folos zi e zi, iar voi le alegeți cu ușurință de pe acea interfață prietenoasă. Se poate bloca interfața dacă nu vreți ca cineva să apese accidental pe butoane (copii).