Beko WTV9636XS0, mașină de spălat cu conectare Bluetooth

Noile mașini de spălat rufe oferă dotări speciale motiv pentru care sunt mai atractive, iar una dintre dotări e conectivitatea Bluetooth. Beko WTV9636XS0 e un astfel de model și oferă caracteristica HomeWhiz, adică puteți folosi telefonul pentru a controla și supraveghea aparatul. Totuși, distanța de control nu e ca și la mașinile cu WiFi, dar cred că e perfect pentru cei care țin mai tot timpul telefonul lângă ei.

Acest model arată foarte bine indiferent unde vă decideți să-l instalați, iar voi puteți alege să-l puneți chiar și sub blat. E clar, nu avem o variantă cu design slim, adică adâncimea sa nu e una redusă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta se adresează tuturor utilizatorilor și nu trebuie să aveți o familie foarte mare pentru a o alege sau un buget foarte mare. Sunt prezente funcții de anti-șifonare, îndepărtare pete, de îndepărtare a părului de animale și altele. Se vede o diferență destul de mare între un model vechi și unul care a fost lansat recent. Se pune accent pe funcționalitate și capacitatea de spălare crește cu 1kg pe an, dar nu pentru toate seriile de mașini.

Panoul de control e bine organizat însă acesta devine opțional cât timp se poate controla prin intermediul aplicației HomeWhiz.

Păreri pro și contra

Noua generație de la acest brand oferă soluții silențioase, eficiente, performante și cu numeroase programe de spălare. Poate fi controlată prin intermediul unei aplicații de mobil și s-ar putea să mai vedem și alte tipuri de aparate care vin cu această tehnologie. Vi se oferă program noi care sunt perfecte pentru anumite rufe, deoarece unele țesături necesită un tratament diferit. Tehnologiile sunt un motiv pentru care merită să dați un ban în pe acest aparat: SteamCure, ProSmart Inverter, AddGarment, OptiSense, AquaFusion, Durable heater etc. Sunt destul de multe și toate fac aparatul mai eficient și fiabil, ar spălatul rufelor nu a fost mai simplu.
Ar trebui să precizez că are 1200 rotaţii şi de aceea ar trebui vă recomand acest model dacă vreţi ceva cu mai multe rotaţii (1600, ca să fiu exact). În opinia mea 1200 rotaţii sunt suficiente, dar sunt persoane care întotdeauna vor mai mult.

Beko WTV9636XS0 nu putea fi prea compactă deoarece poate spăla până la 9 kg de rufe însă performanțele diferă de la un program la altul, iar aici mă refer și la capacitatea de stoarcere.

Te-ar mai putea interesa