Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus CG8250

Acest sistem desktop Asus CG8250 Essentio din seria CG e un model foarte elegant cu performanțe mari în ceea ce privește gamingul. Seria din care face parte acesta a primit în anul 2010 premiul iF pentru cel mai bun design. Vine cu unul dintre cele mai bune procesoare Intel și anume Core i7 modelul 2600 care face față cu brio oricărei provocări. Acesta are o configurație perfectă pentru a juca jocuri la calitate Full HD și în mod 3D, iar datorită plăcii de bază foarte bune, puteți viziona filme Blu-Ray cu sunet 3D (aveți nevoie de un sistem audio corespunzător – 7.1). Un Asus CM6650 ar putea fi o alternativă bună dar care nu e fel de performantă ca ROG CG8565. E destul de interesant faptul că producătorul nu a optat pentru un sistem de operare licențiat pentru produsele sale, dar să nu se înțeleagă că acest lucru ar constitui un dezavantaj ci din contră (preț mai bun de achiziție, mai mic cu vreo 400-500 lei). Oricum față de un Alienware, acesta e destul de ieftin și performant și aici mă refer în special la placa video de 256 de biți. Preţul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Card reader

Specificații tehnice

Procesorul e unul Intel Core i7 2600 de 3.4 GHz care are un cache de 8MB, Hyper Threading și HD Graphics 3000. Are o placă de bază Intel H67 care are un slot PCI Express x16, două PCIuri, rețea integrată, sunet integrat și 12 giga de RAM DDR3. Memoria RAM e dispusă pe Dual Channel și are o frecvență de 1333 MHz. Placa video nVIDIA GeForce GTX 560 Ti (Titanium) vine cu o memorie video de 1 giga și e ideală pentru gaming datorită specificațiilor bune și a tehnologiile foarte noi de pe ea. HDDul SATA II vine cu un spațiu de stocare de 1 TB având o performanță de 7200 de rotații pe minut.

În pachetul său veți găsi și periferice de la acest producător, aici mă refer la mouse și tastatură. Nu are un sistem de operare Windows 7 ci unul Free DOS care poate fi șters cu ușurință. Acest Asus CG8250 are o carcasă Middletower de gaming cu cititor de carduri, sursă de 500 W, DVD și următoarele porturi: micrfon, patru USBuri 2.0, două PS2-uri, două USBuri 3.0, port VGA, port DVI, port HDMI, LAN, S/PDIF și ieșire audio pe 8 canale (7.1).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: tehnologie Eco-Smart EPU, performanțe foarte bune, design premium, e un gadget nou, nVIDIA 3D Vision și răcire excepțională.

Minusuri: Asus CG8250 cântărește vreo 13 kilograme și nu e chiar accesibil din punct de vedere al prețului.

Concluzie

Sistemul desktop Asus CG8250 Essentio e cel mai bun în acel buget și cu siguranță nu veți găsi un Alienware așa de ieftin și bun. PLus că acesta vine cu tehnologii mult superioare desktopurilor de la alți producători.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu