Asus CM6650

Sistemul Desktop Asus CM6650 nu e un RoG, dar e un PC de top cu componente pe alese cum ar fi procesorul i7-2600, cei 6 giga de RAM, hardul de 1 terra şi placa video GeForce GT 530 de 1 giga. Este soluția ideală pentru gaming datorită plăcii video cu suport Full HD și a procesorului cu patru nuclee reale. Probabil vă întrebaţi de ce e inspirat designul unităţii centrale de arată aşa de bine (ca CP6230). Cei de la Asus spun că s-au inspirat după yacht-urile de lux şi mie pot spune că îmi place rezultatul. Evident că există PC-uri cu aspect mai extravagant, dar acesta e mai cuminte pe partea de design.

Dacă sunteţi o persoană care vrea să aibă o facură mică la curent sua poate sunteţi preocupat de mediul înconjurător atunci trebuie să ştiţi că acest Asus CM6650 Essentio are Eco-Smart EPU ceea ce înseamnă că o să aveţi un PC sau ladă care va consuma undeva cu până la 40 procente mai puţin curent. Dacă îl luaţi fără sistem de operare poate ieşiţi pe la preţul de mai jos sau poate chiar mai ieftin. (În momentul de faţă există şi varianta de a-l cumpăra cu sistem de operare şi asta înseamnă vreo 300 lei în plus). Preţul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Unitatea
Perifericele

Specificaţii tehnice

Procesorul i7-2600 e unul din a doua generaţie de i7 şi vine cu 4 nuclee cea ce înseamnă performanţă garantată, iar placa NVidia GeForce GT 530 care e una pe 128 biţi face laptopul perfect pentru gaming.

Hardul e de 1 terra şi asta înseamnă că nu o să trebuiască să vă bateţi vreodată capul cu spaţiul de pe comp. Dacă o să vă faceţi vreodată probleme cu spaţiul atunci vă recomand un hard de la Seagate de 2 Terra cum e Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine, vine la pachet cu periferice, preţul nu e mare, iar performanţele sunt specifice unui desktop PC de gaming la superlativ. (Nu cred că o să aveţi probleme cu redarea jocurilor Full HD, iar filmele Blu-ray se vor vedea perfect dacă o să aveți și un monitor de minim 21 inci cu suport 1080p.)
Contra: nimic

Concluzie

Asus CM6650 Essentio este un desktop foarte performant şi profesional, iar din clipul de alături o să vedeţi câteva dintre punctele lui forte. Eu zic că merită se revedeţi preview-ul chiar dacă l-aţi mai văzut.

Te-ar mai putea interesa