Arctic AL 1000A+

Pentru persoanele în căutarea unei mașini de spălat românești de calitate le recomand mașina de spălat Arctic AL 1000A+ cu o viteză de centrifugare de 1000 rotații pe minut, capacitate de încărcare cu haine de 5 kilograme și clasă energetică A+. Culoarea acestui electrocasnic e albă și dacă vreți ceva pe negru atunci ar trebui să aruncați un ochi asupra Gorenje WS 52125 BK. Din păcate are doar 1000 rotații ca modelul AE 1000A+, iar dacă vreți ceva mai puternic atunci ar trebui să vă îndreptați atenția spre AL 1200A+ deoarece are 1200 rpm.

Faptul că este un electrocasnic făcut de români se vede și în prețul mic. Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Chiar dacă are un cost mic de achiziție trebuie știut că nu are minusuri la dotări deoarece are chiar și ecran LED pe care poate fi urmărit statusul spălării.

Poze

Arctic AL 1200A plus
Din faţă

Specificaţii tehnice

Arctic AL 1000A+ este o mașină clasică care poate fi încărcată cu rufe doar frontal. Designul este unul slim și chiar dacă e un electrocasnic mai subțire trebuie să știți că are o capacitate de încărcare standard de 5 kilograme.

Putem spune despre aparatul de față că este unul ecologic sau prietenos cu mediul deoarece are o clasă energetică bună, adică A+. Eficiența la spălare e A, iar cea la centrifugare e C datorită celor 1000 ture. Dar să vă mai spun câte ceva despre economie cum ar fi consumul de apă și electricitate într-un program standard de spălare. Astfel, mașina consumă 33 litri și 0,74 W într-un program normal de spălare.

Numărul de programe deținute e de 11 și are inclus chiar și un program de consum redus de energie. Pe partea de siguranță are protecție împotriva producerii de inundații și protecție pentru copii. Și ca niște funcții speciale ar fi cea de control al balansului și a consumului.

Chiar dacă are doar 1000 rotații trebuie să știți că nu e tocmai un aparat silențios deoarece la centrifugare produce un zgomot de 72 decibeli, iar la spălare produce 59 dB.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftină, are clasa de eficiență energetică A+ și are un design clasic plăcut.
Contra: eficiența la spălare e C și nu e tocmai silențioasă.

Concluzie

Arctic AL 1000A+ e un produs foarte bun dar nu vine cu funcții sau tehnologii revoluționare și de aceea nu este foarte bună, ci bună pentru cei care vor ceva ieftin și bun.

Lasă un comentariu